Hockeykväll med massa öl och hemlagade Hamburgare!

Ikväll händer inte så mycket mer firmamässigt, utan det är dags för decenniets absolut fetaste hockeykvällar! 😀

 

Bara första lasset i kylen just nu, finns gott om gott att dricka och äta så man klarar sig hela natten tills tidig morgon. För ni har väl inte missat att det rör sig om OS-kvartfinalerna i hockey??

 

Kommer över en del folk och det ska bjudas på hemlagade burgare. De fixas i köket as we speak. Inte så mycket bilsnack i bloggen idag, men kan skvallra om att det nu är i stort sett klart att GZONS TIME ATTACK SKYLINE kommer att finnas med på ELMIA 2K10.

 

I vilken regi vet vi inte exakt ännu, men den ska dit- plus att Gzon funderar på att använda sin RX-7 SPIRIT-R som glidarbil när vi är där nere. Herrejösses vad den mannen har feta bilar…

 

 

HEJA SVERIGE (SAMT KANADA FÖR MIN PERSONLIGA DEL)!!! 😀

2 tankar om “Hockeykväll med massa öl och hemlagade Hamburgare!

 1. Sälen_Johan says:

  Fina hamburgare, men ännu schysstare brö´n!! haha… Västkusthumor.. den var riktigt dålig, men jag är ju som jag är, hamburgarna och flingsaltet var ju det sista jag såg! 😛 😛 Jag har pratat med Svägerskan om you know what… Det är lugnt, 5 dagars varsel då fixar hon 50%, förmodligen lite till! Hon kollar upp konkreta förslag i helgen. this will beeeeee SWEEEEET!! Typisk bloggskrift där! Hur går det med M.M.M förresten? Blek bevakning där på sistone! Hockeyn gick ju bra Btw…. Jävla katastrof, Man fick ju höra i dag av kollegorna att: Hur kan vi (Norge) vara lika bra som er?!?

  • Micke_J says:

   Eyyyy compadre! Jasså du var väldans skarpsynt, man kan känna sig trygg om pistvakterna är lika vassa som dig! 😉

   Low profile man, kan bli en grym grej. Tror ett par skandaler uppe i fjällen kan få vart på bloggen, samt att M-M-M gärna ger sig in i senaste fjällmodet. Farsan har säkert gamla grejer från WW2 när han som grabb växte upp i Krakow, måste varit en tysk på väg mot Ryssland som lämnade något varmt efter sig?

   Keep in touch, ”a captain always makes sure his friends are well taken care of…” 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?