Hemsidan äntligen snabbare, dags att åka till årsmötet i Växjö!

Som sista åtgärden så har man här under förmiddagen haft kontakt med vårat webhotells tekniker som pillat lite med siten. Bl.a. har de flyttat oss till en snabbare server så databasen ska ladda mycket enklare.

 

Även vissa kopplingar mellan webadresserna har optimerats, jag känner iaf att det efter en kort fördröjning när man klickar på något är en enorm skillnad- vad tycker ni läsare/besökare? 🙂

 

Ska strax bege mig ner till Växjö för att hålla i årsmötet med ett dussintal kunder. Viktigast är att berätta om vissa förändringar i organisationen, men även projekt som vi ska satsa lite extra på under vintern- och viktigast av allt en realistik värdering av vad vi måste bli bättre på i framtiden (något man alltid ska sträva efter oavsett vad).

 

Kan bli rätt tyst på bloggfronten från mitt håll, men SIR_PIERRE har sagt att han ska stilla våran hunger efter intressanta saker att läsa om under helgen. En liten update hit och dit kommer jag förhoppningsvis ha tid med, samt en resumé i korta drag från själva årsmötet lagom till VECKANS GRUS egentligen skulle kommit ut.

 

Önskar alla en supertrevlig helg och skriv gärna en kommentar här nedan ifall ni upplever siten som snabbare än förut- tack på förhand!

2 tankar om “Hemsidan äntligen snabbare, dags att åka till årsmötet i Växjö!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?