Härligt drag kring nya Expresskampanjen!

Verkar som huvudet på spiken träffades med den NYA EXPRESSKAMPANJEN! Bara detaljer kvar till affär på en av våra RX-7 i lager, medan det är flera som inom kort ska bestämma sig- först till kvarn gäller som sagt för att få den lilla extra moroten värd upp till 10 000:-… 🙂

 

Annars vill jag även pusha hårt för våra ytterligare prissänkta bilar. Framförallt denna SKYLINE R32 GT-R och NISSAN SILVIA S15 tycker jag inte är långt ifrån ”Sveriges billigaste just nu”.

 

Båda bilarna kom med lite lite fler skavanker i lacken än vad vi tyckte var OK, så det är därför vi gör ett försök med en prissänkning för att någon med rätt förutsättningar gör sig ett riktigt vinterklipp.

 

Som folk vet så är vi oerhört kräsna med vad vi säljer, och våran nivå på ”projekt” är vad många konkurrenter säljer som ”riktigt fint skick”. Kan låta som att man sticker ut hakan nu, men står för det till fullo om någon vill gnälla om saken! 😉

 

Inte långt kvar till Julbordet på MINAKO nu heller, redan bestämt att det blir för första gången i mitt liv en dag med dubbla träningspass imorn- bara för att bygga upp hungern och behov av maaaat till fullo. Syns där!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?