Gzon med i tidningen Bilsport (igen): Mazda RX-7 Spirit-R 2002!

En av våra mer undangömda demobilar är Martins privata lilla ögonsten, samlarbilen MAZDA RX-7 SPIRIT-R TYPE-A av årsmodell 2002/3! Förmodligen en av de sista RX-7 som någonsin producerats, och de som känner till modellen vet vilken härlig Limited-utgåva det är.

 

Tidningen BILSPORT med Sveriges bästa motorskribent, reportern Johan Eriksson var hos oss för ett tag sedan och samlade info, och Pierre Ingelsgård tipsade om att artikeln nu äntligen är på väg ut:

 

 

Ska inte dela med mig om mer info om artikeln än så utan köp för sjutton tidningen som bör komma ut inom en vecka i butikerna. Ser ut att vara en väldigt schysst summerande text om det mest exklusiva Mazda någonsin byggt.

 

Minns själv ett bra tag efter att vi ropat hem den att det dök upp ett paket hemma med både samlarbok, certifikat och en hel del annan trevlig dokumentation som visar vilken guldklimp det är!

 

Missa alltså inte nästa nummer av BILSPORT och ha koll i bloggen när vi kanske artikeln till ära gör ett litet videoreportage om den.

För den som känner att ha-begäret är för stort så kan jag tipsa om att den eventuellt är till salu för rätt kund och peng. KONTAKTA OSS ifall det låter mer än intressant… 🙂

6 tankar om “Gzon med i tidningen Bilsport (igen): Mazda RX-7 Spirit-R 2002!

 1. Christian says:

  Klart den snyggaste RX-7:an i Sverige just nu….Ha begäret finns där….
  Men vänta och se tills min RX-7:A kommer ut nylackad och klar…Hahahaha….:)
  Det är ett bra betyg på bilar och det arbete som ligger bakom när dom kommer
  med i tidningar….Bra jobbat och fortsätt i samma stil….
  Chrille…..:)

  • Micke_J says:

   Tackar Christian! Jajamensan, din bil står i skuggan och väntar men när den kommer ut kommer folk garanterat gilla den också. Mycket finishjobb på den också. Ska bli kul att se. 🙂

   Vad säger man om Martin då…? HALLÅ, dags att prova något nytt eller??? Haha, skämt åsido så är han Mr. RX-7 i Sverige by light-years. Finns ingen som är så bra bekant med dom som han. 20B next! 😀

 2. niklas says:

  kul att Micke_J`s bil dyker upp i en tidning (i en helt annan situation) och Gzons bil i en annan… värsta kändisarna…
  Tror du skrev i bloggen för ett tag sen att de va mer kändisar här än på Spyan en fredag kväll och det verkar stämma;)

  • Micke_J says:

   Haha, Spyan nuförtiden är för ”estet-folk” eller som de kallas i NYC ”Hipsters”. Det är lagom flummigt och stelt. Senast jag var där var det en redaktör för en kulturtidning som började stöta på mig, haha!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?