GOD JUL önskar: Super ”Subaru Legacy Blitzen” Bros!

Två av Sveriges mest sällsynta Subarus och överhuvudtaget extremt fina ex. av Premiumbilen Legacy vart levererade av oss förra fredagen till glada kunder (Sebastian med sin -00a och Marcus med sin -03a).

 

Jag kunde inte låta bli, utan tog ett par snabba bilder på två störtsköna bilar; som visar att det finns modeller även för de som söker ett något mer ”moget” och mer bruksvänligt alternativ i Japan.

 

 

Subaru Legacy har vi fått enormt mycket positiv erfarenhet av senaste halvåret och redan innan modellen hunnit etablera sig här så har vi alltså två oerhört ovanliga topp-ex som rullar. Har berättat förr om Blitzen och vad det innebär, men kort och gott så är det ett resultat utav ett samarbete Subaru hade med Porsche Design i början av 2000-talet!

 

 

Har blivit lovad en närmare stilstudie av dessa bilar så fort ägarna hunnit bekanta sig mer med dom (om de kan slita sig dvs). Håll tillgodo med mina amatörmässiga men kreativa bilder tills dess. Tycker de med sin härliga klarröda färg säger det vi alla har i skallen just nu: GOD JUL! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?