Genki genki? Idag blir det äventyr med Håkan och hans AE86…

Ett snabbt inlägg om nedan kärra, det ska äventyras värre idag och varit en jäkla massa stress inför detta. Finns det något värre när man känner att man har för mycket att göra och det dyker upp ännu ett måste?!

 

 

Som tur är kommer jag ha Håkan aka Skyracer himself med mig, samt att klippan från Katrineholm (både i storlek och pålitlighet) ”Bänk-Jonas” gör en körning åt oss med en annan strulig grej som måste lösas. Det hela innefattar en Nissan Silvia… Håll tummarna för oss!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=dko89iUqLeg

 

Grymt kultig serie det där, någon annan som är nörd för den? Favoritscener? Roliga quotes? 😀

4 tankar om “Genki genki? Idag blir det äventyr med Håkan och hans AE86…

 1. Lars says:

  Självklart har man ju sett bilporr i animeform. Bästa minnet (eller värsta) var att jag bara hade Stage 2 med Kinesisk dubs… jag kommer aldrig glömma när Team Emperor (evo killarna) snackar om sina bilar, och mitt bland allt tjing-tjong så får dom ut klockren Engrish: fou-by-fou Turboa. (mao 4×4 turbo)

 2. Steffen says:

  Hehe, länge sen man såg Initial D men man har iaf sett samtliga animeserier/filmer och så givetvis den där ”riktiga” rullen. Skall bli intressant å se ifall det blir någon Stage 5 i animen, har varit mycket snack men ingen verkstad verkar det som 🙁
  De som inte sett Initial D och inte räds över att se på tecknat bör ta sig en titt, kul serie trots allt 🙂

  • Micke_J says:

   Nu är vi åter hemma från en heldag på flygfältet. Trött och sleten, men ett steg framåt i oredan… stackars bilen fick plågas hårt på bromsarna. Men tror det grejade sig? Nu blir det resten av dagen off!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?