Ge mig ett frikort på Japansk auktion: Lotus Exige ”JDM style”!

Sitter och letar bilar till en handfull kloka personer som via DIREKTKÖP I JAPAN, där vi sköter allt från att hitta objekt i Japan --> ta hem dom --> leverera reggade och klara. Var lite tunt idag, men sprang då istället på en bil som jag vet Gzon nämnt en gång i tiden som en ”drömbil”; Lotus Exige!

 

 

Nu erkänner jag att Lotus är ett av mina svagare märken, men detta känns ju som en enormt ”hottad” Lotus Elise. Faktum är att lika mjäkig som den modellen är så är denna verkligen stenhård, och när en Japan har fått sätta kniven till med ädla produkter från Arqray, Daynamic och Esqueleto samt en störtskön uppsättning Volk CN28 fälgar så ligger ”vill ha”-begäret i topp!

 

 

Nåväl, en vacker dag komme vi även ta hem dessa bilar. Just nu håller vi fokus på det vi redan kan enormt bra och uppmuntrar flera att sätta oss på prov över = Japanska sportbilar. Har faktiskt snart fullbokat när det gäller att köpa DIREKT I JAPAN så ifall du kommit på att din drömbil inte finns i lilla Sverige; utan bland de tusentals bilar som auktioneras dagligen i Japan- KONTAKTA OSS så börjar vi leta! 🙂

 

Ser redan fram emot morgondagen när utbudet på stora auktionen i Nagoya samt helgens mindre orter visar sitt fulla sortiment, just på det sistnämnda kan man göra riktigt fina klipp…

7 tankar om “Ge mig ett frikort på Japansk auktion: Lotus Exige ”JDM style”!

    • Micke_J says:

      Japp! De flesta ”exotics” är LHD i Japan. Lustigt dock att en engelsk tillverkare där RHD är vanligare, ändå fick en sådan i Japan. Måste varit en privatimport från början, eller finns inte Exige RHD???

  1. Dille says:

    Alla i UK är RHD och bra mycket billigare än i Sverige, att jämföra med EVO’sarna t.ex.

    Så det skulle va kul att veta var de hittade denna kärra =) Förövrigt en drömbil för min del också, vore även spännande att höra om vad detta åk skulle kosta hemma!?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?