GÄSTBLOGG: ”När VIP kom till Sverige” – Geiros Audi A4 (by A. Golic)

Idag har vi med en till tillfällig gästbloggare som vi satte ”in action” under söndagen @ GATEBIL MANTORP 2011.

 

Meningen var att få ytterligare en dimension och även göra en liten grej på våra speciellt inbjudna gäster Lukas Kooz och Christoffer Geiros.

 

Mannen bakom denna text är Arslan Golic som även driver siten CLUB-JDM som också har en blogg om Japanska bilar och trender. Men idag och ett par gästinlägg framåt så frilansar han som sagt åt Superior-bloggen, och ni som gillart får väl pusha för att vi ska fortsätta med gästbloggare i samma stil! 🙂

 

———-

 

Det finns en gener inom bilvärlden som heter VIP. Det ska vara lågt, hellaflusht-lågt, lyxigt, extremt lyxigt och fett, bara otroligt jäkla fett. Det är precis vad Geiros bil är, hellaflush-låg, extremt lyxig och otroligt jäkla fet.

 

 

Bilen är genomarbetad in i minsta detalj, inredning som exteriör vilket är en fröjd för ögat att beskåda, även om bilen står stilla och inte ger ifrån sig ett ljud så höjs pulsen på grund av det perfekta blandningen av perfekt fittment, lyx och aggressivitet samtidigt som en man känner att det vilar en viss ödmjukhet i den.

 

 

Något som sticker ut extra är Work Schwert SC2 fälgarna som är en 2 delad splitt fälg. Fram mäter fälgarna 19×10, 5 och bak 19×11.

 

 

BONUSFRÅGAN: Gillar du Geiros fälgar han hade innan eller de nya bättre?

 

Andra detaljer som imponerar är inredningen. Allt är omklätt förutom golvet i bilen, tyvärr har jag inga bilder på det på grund av regnet vid tillfället (bild nedan av Talvis @ SUPERIOR SELECTED)

 

 

Folk undrar kanske nu varför denna tysk kommit med på bloggen så mycket, och det är helt enkelt för att det är en helrätt bil rakt igenom, bara att det råkar vara en Audi logga i fronten.

 

VIP stilen i Sverige är kraftigt underrepresenterad, det går att räkna med fingrarna hur många bilar det finns i Sverige tyvärr. Men när det byggs VIP så byggs det oftast på riktigt och resultatet är otroligt.

 

 

BONUSFRÅGA #2: Gula tonade lysen eller inte?

 

Det går rykten om att Geiros letar ny bil att bygga på, och denna gång en bil med rätt logga i fronten. Vi hoppas få se mer från Geiros och hans framtida byggen…

 

/Arslan Golic @ CLUB-JDM.SE

 

Fotnot: Bilderna är blandade från SUPERIOR SELECTED fotografer samt Eric + Haxxel @ CLUB-JDM. Tack!

 

———-

 

Givetvis måste vi avsluta med våran tokfeta film från ELMIA CUSTOM AND MOTORSHOW 2011 också som SUPERIOR MEDIA spelade in. Var riktigt roligt att våran favorit denna årgång av Skandinaviens största bilmässa även tog hem Peoples Choice här; 100% välförtjänt…

 

Superior Media – Audi A4 Touched by GEIROS – People’s choice @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Vi får kalla detta mer av en bildspecial om en av våra homeboys säsong 2011. Jag kan bekräfta att den skäggige mannen indeed är på jakt efter en till bil att bygga på- och vi kommer ev. få ett finger med i spelet. Kan bli hur bra som helst… 🙂

 

Kommentera nedan om ni gillar denna typ av gästbloggning, vad jag vet har Arslan även en intervju med Lukas Kooz på väg under veckan.

 

Kan bli intressant då hans normala krets inte är så fästa vid hans bilbyggar-stil… 😉

8 tankar om “GÄSTBLOGG: ”När VIP kom till Sverige” – Geiros Audi A4 (by A. Golic)

 1. Antonic RotaryReloaded says:

  Nya fälgarna är sjukt mycket snyggare än dom gamla går inte ens jämnföra!
  Gula lysena gjorde sig mycket bra.

  Bara tummar upp utvändigt.
  Dock är kvaliten invändigt sådär men ville inte veta vad det skulle kosta om
  riktiga proffs gjorde det.

  • Micke_J says:

   Fler som nämnt det, men jag skulle vilja veta om man då använder ”super-skalan” av bedömning eftersom övriga bilen tåls att jämföras där- eller om man kanske borde chilla och inse att i helhets-intryck är det fortfarande toppklass? *Just for arguments sake* 🙂

 2. Hasse says:

  Känner att jag ska lägga in en kommentar då det är jag som gjort hela inredningen i Geiros bil. Visst kan det tyckas tråkigt när man får höra att inredningen är sådär men kritik är alltid bra och det ska man kunna ta åt sig. jag är den första att erkänna att det finns endel små grejer som stör på inredningen och det är sådan grejer som vi ska fixa till så fort som säsongen lugnar ner sig lite och Geiros har tid att skruva ner inredningen. Visst man kan tycka att sådan fel ej ska uppstå men då endel av inredninsgdetaljerna tillverkades precis i slutete av elmia stressen så kan sådant tyvärr hända men jag har sakt från början att så fort tillfälle ges så ska det fixas till så att allt på bilen blir toppklass för det är bilen och Geiros värd.
  MVH//Hasse
  Inredningsverkstaden.nu

  • Micke_J says:

   Hasse: Tack för dina kommentarer även om det känns lite pinsamt att behöva försvara ett så fint bygge. Men det är väl som jag menade på, att fotomodeller får nog höra att de är feta, ”ser konstiga ut” och dylikt mycket oftare äk lokala krog-pinglan. Förstår du hur jag menar? Med andra ord, sånt är livet i Elitserien! 😉

 3. A.Olsson says:

  Bilen är har ju en toookfet helhet;) och dem fälgarna han hade på först är sånna fälgar som aldrig fallit mig själv i smaken, med endast bytt fälgar kan man ändra ett helt intryck av hela bilen. Nya fälgarna är ju helt otroligt läckra:) samt gultonade lysen passar på nästintill allt;) antingen ska man ha tokblå eller riktigt riktigt gula;) där har du en fint intryck på håll;)

 4. 1JZ Tompa says:

  Den första bilden i ”vätan”är riktigt fin.
  Ang.fälgvalet faller min röst på Works.Även om bägge hjulsattserna har ett grymt fittment.Håller med om att Svedala skulle må bra av fler VIP byggen.
  Hoppas någon med rätt inriktning klipper Ariston som Superior har och gör något vettigt med den.Vad sägs om 600 singelturbo hästar OCH ett komplett VIP stuk?
  JDMmm…

 5. Antonic RotaryReloaded says:

  Hej Hasse.

  Förstår verkligen att det är enormt svårt att göra så mycket inredning på en gång och få allt klaffa.
  Skillnad att göra 2st dörrsidor och lägga all tid på dom.

  Över hela tycker jag det är bra gjort och fixar ni till det sista så är det en killer.
  Men jag gillar inredningar så är nog lite extra petig.

  Sedan att bilen är sjukt grym utvändigt gör ju inte ditt jobb lättare. Hehe

  Vem vet kanske kommer till dig när rx8an och rx7an ska ha ny inredning.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?