Gårdagens meck, 200MPH Soarer motorn ”ihop”!

Igår kväll körde Johan och Mattias hårt med att få ihop alla godsaker med motorn. Gick riktigt bra, och efter ett fåtal konsultationer med bl.a Supramannen och Zeb så har vi lyckats få det att likna en komplett motor nu!

 

 

Och ja, turbons avgashus är i skala 1:1. 😉

 

Mannen på denna bild är den som tillsammans med sin högra arm Mattias de som fått detta att äntligen fungera, och nu är det en lång  men inte hopplös lista kvar med grejer innan den ska startas upp i bänk hos Dr. Ernie. Var efter vi meckat klar förundrad över att vi fick så mycket gjort på kort tid utan något gnäll. Bra jobbat JC+M! 

 

Martin sitter just nu och beställer det sista till tändsystemet och soppan, blir raggargrejer från USA faktiskt… 😉

 

Otroligt spännande tid framför oss nu, och det finns inte mått på hur mycket man fått ut av allting. Tyvärr är motgångar enda sättet att verkligen lära sig något. Nu får vi bara hoppas att inte motorn packar ihop det första den gör. Men ibland kan inte sånt hjälpas heller hur noga man än är, värre än djupaste sortens voodoo och trollkonst detta!

 

[nggallery id=42]

 

Ställ gärna frågor om alla moment i kommentar-fältet! 🙂

2 tankar om “Gårdagens meck, 200MPH Soarer motorn ”ihop”!

    • Micke_J says:

      Blocket ser ut som skit. Blir så när det vart bara ett par dagars varsel med att hämta det, lämna in för borrning och bearbetning för att sedan slå ihop allt. blir ett lager färg sen nog bara för att dölja det värsta. 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?