GALLERY: Smått, gott & lite salt från Tokyo Auto Salon 2011!

strasse-Då har det börjat komma mer och mer gallerier från den just nu pågående Tokyo Auto Salon 2011 så man börjar få en blick över vad som är väsentligt där, givetvis också vad som är väldigt oväsentligt! 😉

 

Bilderna kommer bl.a. från ett galleri på AUTEMO.COM och några diverse forum. Faktiskt enligt mig ordentligt dålig bevakning av denna världsmässa, men det är väl något man tyvärr får klandra Japanerna vara rätt inskränkta överhuvudtaget med- att det bara är inom deras lokala ramar man får gott om info etc?!

 

Kommer göra ett par inlägg om bilarna separat och söka respons, sen göra en liten resumé om vad man tyckte (så gott man kan tycka utan att ha varit där…).

 

[nggallery id=201]

 

Kommentera mer ämn gärna och ställ nyfikna frågor, kanske har ni mer info om bilarna- eller känner att ni kan bidra med länkar till bättre gallerier?

2 tankar om “GALLERY: Smått, gott & lite salt från Tokyo Auto Salon 2011!

 1. Lars says:

  Till och med JDM Ferrarin såg bättre ut än den stackars R34 GTR’en (Tror en viss Tokyo Drift Police dessutom gjorde det teamat bättre, och utan manga karaktärer på lacken). Kanske inte så svårt då japanarna faktiskt kan få både Lambos & Ferraris att se riktigt feta ut.

  Mycket Kolfiber dock, alltid nice, och den där GT-300’a Legacyn var klart flådig.

  • Micke_J says:

   Lars: Håller med att Japaner kanske ”vågar mer” med exotics vi vägrar peta på i övrigt. Kul att du också uppmärksammer förutom det att kolfiber fortfarande är stekhett i Japan-land.

   Och ja… Om vi har problem med alldeles för plastade bilar med kass lack här i Sverige, så är väl Japanernas problem (kultur-relaterat) det där med manga och gullighet (kawai) etc etc. Något vi utlänningar förmodligen aldrig kommer förstå oss på! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?