GALLERI: Trevlig MR-2 ”Kouki” på väg hem åt glad kund!

Gustav Åhman mailade oss för ett par månader sen och uttryckte ett sug för en ”faceliftad” MR-2 GTS Turbo. Ett par mail senare där vi förklarade hur DIREKTKÖP I JAPAN via oss gick till så var jakten igång. Kraven var något som inte var för pillat med i motorn men jättegärna godis som fälgar, väghållning etc.

 

Vi hann med att buda på ett par stycken bilar som kvalade in, bl.a. minns man starkt en riktigt fullsmetad vit skönhet som kom och försvann några gånger till alldeles för höga icke-sålda priser. I väntan på att den skulle dyka upp och med en expanderad budget tillhands så erbjöds vi ett fast pris från en handlare vårat ombud hittat på ett till synes perfekt ex, what was the catch?!

 

 

Efter noga utfrågning och tidigare koll på auktionshistorik för att utesluta grövre reparationshistorik mm; fann vi att det inte fanns någon hake förutom att kopplingen ”made noise” vilket handlaren lagt som ett minus?

 

Dock tackade vi för mer ingående infon att den var bytt till en fler-skivig racekoppling samt en eftermarknads bakdiff (LSD) satt i! 😀

 

Bilen klarade precis Gustavs ursprungliga budget (väldigt viktigt för oss) och med lite muntlig överenskommelse om dekaler samt spons så hade vi rott drömköpet i hamn…

 

 

Alltid kul när man hittar något som man själv inte hade haft något emot att köra själv. Faktiskt så är det ärligt talat den normen jag använder mig av i sökandet av objekt och det har ännu inte hänt att någon inte känt att de dragit en vinstlott…

 

Lovar att återkomma med mer info om denna när den kommer till Sverige, har dålig koll på MR-2 i Sverige men gissar att det är bland de nyare som finns här?

 

Grattis Gustav till ett bra köp, bara ta fram stora tålamodet nu och vänta… 😎

 

[nggallery id=76]

 

Ni som är sugna att hitta eran drömbil i Japan till absolut bästa pris, KONTAKTA OSS. Ännu finns platser i planerade framtida containers att fylla; så ni får erat vårprojekt i god tid!

12 tankar om “GALLERI: Trevlig MR-2 ”Kouki” på väg hem åt glad kund!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?