GALLERI: Sveriges första Subaru Forester STi -05

På uppdrag av Dan T och Anusha från Växjö skulle vi på Superior Imports hitta ett fint ex. och importera Sveriges första Subaru Forester STi -05.

 

Tidigare har vi redan för tre år sedan tagit hem den första versionen, av årsmodell -04. Dessa bilar har bara sålts i Japan och vi är bland de få i Sverige som har kunskap och erfarenhet utav import utav dessa underbara bruksbilar; och nu har vi lyckats än en gång:

 

 

Vi vill gratulera Dan och Anusha till ett bra köp, och tackar hjärtligt för förtroende att via DIREKTKÖP I JAPAN fick hitta eran drömbil. Detta ex. är i helrätta ”rallyblåa” färgen och är dessutom utrustat med en vass uppsättning coil-overs i chassiet, samt större avgassystem. I övrigt är bilen original och som bilderna tydligt visar; kanonfin.

 

[nggallery id=98]

 

För er som går i tankarna att importera en sällsynt ”JDM-only” Subaru, eller en annan sportbil från Japan- KONTAKTA OSS för offert!

 

PS. Ställ gärna frågor till oss samt de nyblivna ägarna nedan genom att klicka på ”kommentarer”.

14 tankar om “GALLERI: Sveriges första Subaru Forester STi -05

 1. Marcus Johansson says:

  Du Dan. Detta är en Väldigt läcker bil du har skaffat. (en dunk i ryggen för Superior Imports med)

  Ser fram emot denna i växjö i sommar o inte minst på banan vill vi ju se den med så klart.

  Drag bil till mazdan jo jag tackar ja!

  • Micke_J says:

   Tack för alla positiv kritik, Dan är väldigt lätt att ha och göra med och var flexibel i sina önskemål. Det gjorde att ett klipp var enklare att hitta och… ja ni ser ju själva. 🙂

 2. Steffen says:

  Väldigt fint exemplar må man säga 🙂 Ser ut som att det sitter ett Fujitsubo Legalis R system på den (har samma på min B4) och det är rätt mysigt. Nu har jag dock bara systemet från bakaxeln och bakåt (dvs orginal up-pipe och centerpipe) men det låter precis lagom ut- och invändigt

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?