GALLERI: Lite från Södertälje-träffen igår, plus allmänt babbel…

Idag var ännu en sån där måndag då man vaknar alldeles för tidigt, och efter en stunds vridande och vändande tillslut låter den sidan av en som vill ut och köra vinna över den som säger ”nu måste du passa på och sova…”.

 

Trodde man skulle behöva ta minst en powernap idag, men i de lägen man tänkte ta sig en dök det upp besök- eller viktiga samtal. Det tackar vi för nu när man efter en rejäl dag med mycket småsaker som förts framåt kan tacka för att komma i säng tidigt utan några som helst bekymmer. 😉

 

Kanske var lika bra att man tog sig en sådan lång arbetsdag då andra halvan av gårdagen spenderades hos en gammal mycket god vän för den första kompletta fotbollsmatch man hunnit hittills denna säsong (kvittade vem som spelade, bara skönt att koppla av).

 

Följde sedan upp det med att åka på Södertälje-träffen i Moraberg då vänner och kunder arrangerar samt givetvis deltar. Så det blev att åka finbil dit med TOYOTA ARISTON TILL SALU, och måste säga att det kommer vara svårt som sjutton att skilja sig från den. Vem som än köper den kan se fram emot många nyfikna blickar, och som svar på dom ge världens största smile– den är underbar att köra! 🙂

 

 

Hann snappa upp lite bilder på lite som föll mig i smaken, klart man skäms för att lägga ut gallerier nu när våra SUPERIOR SELECTED FOTOGRAFER satt ribban. Men hey, ni får ta dom som det där extra smöret på brödet till den fina lunchen som Superior-bloggen är. Vad nu det ska betyda…?!

 

Är småtrevligt att åka på träffar, man träffar folk från förr, kollegor man respekterar; och klart det är kul när folk är nyfikna på bilen man har med också? Men ärligt talat är man faktiskt ganska reserverad på ”hemmaplan” där man är uppväxt också. Lite hämmad typ?

 

Då är det lättare låta goa kunder/vänner som Håkan ”Skyracer” Eriksson istället visa upp sin bil och sköta snacket. Var ruskigt nice att se den gamla AE86an i dagsljus för första gången, hoppas på många fler tillfällen för det!¨

 

[nggallery id=261]

 

I övrigt har dagen stött på väldigt smickrande erbjudanden, och jag vet precis vilka som kan ta åt sig av det. Mer än så vill jag inte säga, mer än att jag känner mig oerhört lyckligt lottad över min ”Superior-familj”…!

 

Glöm nu inte att Wangan Meet är den 28 Maj och det är nästa tillfälle La Familia ska träffas. Check that date guys- alla ska med!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?