GALLERI: Johanns Legacy B4 RSK direktköp i Japan ankommer!

Det finns vid det här laget hur många framgångssagor som helst när det gäller DIREKTKÖP I JAPAN via oss. Men trots det kan jag inte låta bli att beundra folk för deras tålamod och förtroende när de vänder sig till oss, och tillslut betalar fullt förskott på en bil som de endast sett en handfull bilder på?

 

Johann Sjunnesson var iaf ett mellanting av det och såg våran Legacy bara någon dag efter vi annonserade den. Det var en bil vi köpt in med tanke som lagerbil, men vi försöker alltid att vara aktuella med vad som är på väg till oss och kan ibland erbjuda priser i förskott som är lite bättre än det vi tänkt ”hemma”. Kolla t.ex. i VÅRAT UTBUD AV BILAR JUST NU för exempel! 

 

Läget var iaf detsamma som för alla andra som köper bil via oss som står på andra sidan jorden = bara slanta upp och sen tålmodigt vänta.

 

Under tiden som ”Sjunne” rullade tummarna hemma hann vi träffas en gång på VÄSTERVIK DRAGWAY där jag bjöd på en fin show (läs gärna den kategorin i bloggen för att förstå). Utöver det vart det en hel del mail mellan varandra om framtida uppgraderingar etc, samt det vanliga skojandet i bloggens kategorifält.

 

Även Johanns sambo Maria hittade tillslut till hemsidan och vart en stadig följare- sånt är roligt också då sambo/flickvänner etc oftast brukar vara en bromskloss när det gäller spännande bilköp från Japan istället för något mer praktiskt och tillgängligt (men nu kanske man är lite orättvist fördomsfull)! 😉

 

Kontentan av detta inlägg är iaf. att trots dussintals köp av det här slaget så slutar man aldrig uppskatta att folk tror på en, och därför är tillfredsställelsen total när man kan presentera bilder på den ”slutgiltiga produkten” som är av denna kvalité. Kan dessutom lova att grädden på moset blir när ägarna först provkör och ser sina bilar live och blir positivt överraskade, sentimentala klyschor undanbedes; men det känns som allt jobb är värt det då… 🙂

 

 

[nggallery id=75]

 

Tack återigen till Daniel Troberg och Jimmy som stod för rekondjobbet av bilen! Om ni gillar det ni ser och också vill köpa riktigt fräscha bilar för under marknadspriset borta i Japan via oss – KONTAKTA OSS OMGÅENDE!

3 tankar om “GALLERI: Johanns Legacy B4 RSK direktköp i Japan ankommer!

 1. Maria says:

  Tack för bilderna 😀 Känns helt overkligt.. längtar till den dagen vi hämtar hem den!!
  Suuuuupernöjd 🙂
  Avvaktande flickvän… ja d va jag i början, men det har ju gått alldeles utmärkt. Kommer starkt rekommendera detta till vänner och bekanta med gediget bilintresse!
  Tack än en gång alla på Superior Imports!

  • Micke_J says:

   Tack Peter, man måste ha lite tur också när det gäller specialbeställda bilar att rätt ex. dyker upp till salu. Om folk visste vad det var för speciell Honda du ville ha så skulle de klia sig i huvudet. Men det är top secret, eller hur? 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?