GALLERI: Gott & Blandat från Emmaboda EDPS 2K10

Här kommer ett litet (bortglömt) galleri från min egna telefon då vi var på EMMABODA EN DAG PÅ STRIPPEN 2010. Vart väldigt bra uppslutning från Superior-håll, en hel del roliga Mazda RX-7, Subaru Legacy B4 RSK och dylikt. Tack till alla vänner och kunder som man fick tillfälle att hälsa på, känns otroligt roligt att man efter tre år (som känns som tio) fått en sådan gemenskap sinemellan! 🙂

 

 

Allt från resan ner med Cimmy, Peter Rasmusson  & Co till hur väl vi togs emot av Dan med sambo Anusha under fredagen- till allt annat som hanns med hela den superhektiska dagen på Emmaboda. Man får inte glömma våran lilla ”Superior-träff” i Växjö som fick väldigt positiv respons!

 

[nggallery id=144]

 

Många roliga minnen från denna helg, ni som var på plats- kommentera ditt bästa från helgen nedan! 😀

9 tankar om “GALLERI: Gott & Blandat från Emmaboda EDPS 2K10

  • Micke_J says:

   Han var tydligen inte så nöjd med dom, tror jag redan lagt ut dom få som fanns- eller?? Kanske ska kolla det. Fanns bara en hyfsad på din. Inte hans bästa session som han själv medger.

 1. Sir_Pierre says:

  inte hittat nått faktiskt. på hans hemsida hittar jag bara riktigt gamla saker. Han visade mej några bra i kameran innan vi åkte hem. Inga av dom andra grabbarna som har några bilder från ”landet” där vi var?

 2. cimmy says:

  jag tyckte helgen va grym! roligt att träffa andra från superior familjen =) skulle lätt göra samma resa igen =) hemresan va dock inte lika rolig =( men det är en annan historia =)

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?