GALLERI: Ett gäng bilder med mixat Japanskt från SEMA i USA!

En mässa med närmast mytomspunnet rykte om sig som en av världens främsta när det gäller tuning-bilar och eftermarknad överlag; är SEMA-mässan som varje år går av stapeln i Las Vegas, USA.

 

Här samlas hela eliten av de som på något sätt bygger om bilar, och samtidigt även de olika tillverkare och produktutvecklare som finns. Givetvis är allting extravagant och av monstruell proportion som det mesta hel-amerikanskt skall vara; men under ytan av allt kommersiellt skräp så hade en bekant till oss (Tomas ”Tranceasia” Na) turen att under pressdagarna fånga ett par guldkorn.

 

Stor varning för att det är tuuungt med Nissan GT-R som givetvis är nästintill ensam om att äga tuning-scenen just nu. Vi ska inte stjäla för mycket av eran tid och det finns utmärkt bevakning av denna globala händelse, men för våra läsare som vi tror vi har pejl på vad de föredrar- så är detta alltid något som kan ha missats av de större medierna! 🙂

 

[nggallery id=390]

 

(OBS. Detta är ”entusiast-tagna” bilder och inte av proffs, även om vi är väldigt nöjda med kvalitén överlag så vill vi inte kalla det något mer än vad det är…)

 

Kommer ett litet inlägg till ikväll om diverse notiser som passerat förbi här i veckan. Ett j*kla tjat om drifting har det varit, så lite luddigt ska vi nog beröra det… 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?