Fullsmetad vecka, mer på gång till RELOAD kampanjen!

Vi har haft en bra start på RELOAD KAMPANJEN där vi försöker utöka Superior-familjen lite i sluttampen av säsongen. Detta genom att erbjuda våra lagerbilar samt objekt på väg från Japan till bra priser med lite förmånliga villkor. Spana gärna regelbundet på VÅRAT LAGER AV BILAR dagligen då det kommer fler tuffa objekt hela tiden. Jag kan utlova mer än en bil den här veckan som verkligen håller högsta finish styling och motormässigt samt ett Skyline R34 projekt vi bestämt oss för att sälja perfekt att skruva med under vintern.

 

Första halvan av veckan ägnas åt det årliga bokslutet för att sedan bli fulltid i verkstaden. Där hoppas vi sparka igång ett nytt RX-7 projekt som kommer annonseras. Samtidigt ska vi göra det sista med Soarern för att göra ett nytt försök att uppgradera programvaran i Autronic styrboxen. Därefter är vi redo att bänka bilen och få siffror på det eleganta monstret i bromsrullar:

 

 

Ett par kundbilar har också letat sig in hos oss som vi ska pröva lite nya grepp med mappnings-mässigt. Vi försöker alltid utan att låta pretensiösa ligga steget före och tar därför mer än gärna in bilar som har unika koncept motormässigt, alltid så man lär sig mycket inom ”Research & Development” även det kan låta en smula överansträngt om man ska vara ärlig… 😉

 

Fortsätt supporta oss, mycket stress som lindras av att man ser folk engagerade i det man gör! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?