Full gas med Troberg på Besiktningen, 5x bilar att regga!

På lite kort notis och ännu kortare om tid fick vi loss en ingenjör för att göra reggbesiktningar idag. Var en lång natt igår med att sammanställa allt pappersarbete och Gzon har slitit hårt med att färdigställa fordonen för att möta alla svenska krav.

 

Fick sällskap av Daniel Troberg också som alltid är uppe tidigt och sugen på äventyr med nya bilar. Alltid uppskattat med att ha en extra hand & hjärna när det är så mycket att hålla reda på.

 

Har hunnit med två bilar hittills och fått bra feedback att jobba vidare på, ärligt talat tar jag hellre en strikt genomgång och bakläxa än att ”ha flyt” och sen ändå få backjobb från kund som fått bilen levererad…

 

Men vi kör på här, målet är att rensa upp helt på fredag då vi också har några luckor att klämma in bilar på. Väldigt tight om tider överlag just nu när högsäsong börjar, så vi uppskattar alla på stationen i Katrineholm som bistår med kanonservice- inte minst ingenjören som sköter alla besiktningar.

 

 

Bil #3 på ingång, Kristoffer ”Stoffe B4” Capins Legacy. Efter det en Mitsubishi Evo och Skyline GTS-T, sen efterlängtad lunch på Köksterassen. 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?