Frukost med Superior-familjen sedan kör vi hårt som s*tan!

Idag har vi en riktigt stark liga på plats, och är mer peppade än någonsin. De mest trogna skippade partyt och jobbade med att ladda upp två stenhårda SUPERIOR SELECTED GALLERY av både RANISFOTO.SE samt BILBILDER.SE.

 

Stort tack till Pierre, Robin och självklart också Rani som varit en fantastik ”paparazzi” hittills åt oss både on och off set.

 

Inte kul att offra fredagens utekväll, men vi har ett jobb att sköta här nere och vi bryr oss främst att våra läsare ska bli underhållna före vi själva…

 

Enormt bra jobbat av alla inblandade, redan nu känna att satsningen mött våra förväntningar- idag kommer dessutom grymt rutinerade fotoräven Lasse aka ZIKEN.SE och kör åt oss. Har haft nöjet att samarbeta med honom i många år, och det är ett proffs ut i fingerspetsarna med en väldigt naturlig känsla för sitt fotande. Ska bli kul att se hur hans kommande gallerier ställer sig mot de andra.

 

 

(Såhär såg man ut för bara några år sedan, men man kan säga att åren gått fort sedan dess- ett riktigt lyckat och för mig minnesvärt galleri Ziken fixade i vårat garage i K-holm…)

 

Men nu har vi snart fått i oss frukost och ska sätta igång med gasen i botten. Broschyrer ska delas ut, bilar ska fotas, intervjuer spelas in- och David @ SUPERIOR MEDIA kommer med sin sambo Helena få jobba röven av sig för att nya HD-produktioner ska komma ut. Blir onekligen en otroligt spännande dag! 🙂

 

 

Nu kör vi igång! Men vad sjutton gör The amazing Spiderman himself i våran monter?!?! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?