FEATURE: Erik Erikssons BMW E30 Drift V8 – by Superior Media

Äntligen dags för en ny video från SUPERIOR MEDIA, denna gång på en bil som verkligen fångade mina ögon och som jag tror blir uppskattat hos alla de ”ingenting är heligt, blanda på” typ av entusiaster som finns- Erik Erikssons BMW E30 Drift V8!

 

 

Denna bil uppmärksammade jag UNDER MÄSSAN rätt omgående, och skrev redan då att den trollbundit mig på GARAGET den dagen jag sprang på den. Otroligt kul att man vågar blanda stilar, och jag är förste som applåderar när man annamat tänket anything goes för att få både uppmärksamhet och prestanda. 🙂

 

Ni kan läsa mer om Erik och bilen PÅ HANS HEMSIDA ESSONGARAGE.SE där jag även såg att han skriver lite blogg. Alltid kul med entusiaster som vågar bjuda lite mer på sig själva än bara typiska projekttrådar på forum.

 

Däremot var Erik lite reserverad till att vara med i SUPERIOR-TV, men där hade vi istället hans kollegor från Team Insanse Racing i en kul panel (det kommer under veckan).

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=8tkPH8Kv7LM

 

VIMEO:

 

Superior Media – BMW E30 ”DRIFT ME” Team Insane Racing @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Kom med massa konstruktiv kritik om filmen, denna gång kunde vi prata oss fram till lite nya kreativa saker att prova ut. Blev det bättre eller sämre? Musikvalet mer annorlunda än vanligt också, funkade det? Ös på med kommentarer nedan och var inte blyg för att länka filmen vidare där ni känner för det! 🙂

 

Återstår otroligt mycket kvar från ELMIA 2011 fortfarande att redigera, men ni kan se de bilar vi gjort likt denna hittills HÄR!

 

Tveka inte över att GILLA OSS på Facebook hellre, där lägger vi ibland ut lite teasers och dylikt med…

8 tankar om “FEATURE: Erik Erikssons BMW E30 Drift V8 – by Superior Media

  • Micke_J says:

   Mr Esson: Där får vi nog dela på skulden, ni fanns inte på plats när vi filmade bilen- ochsen glömde vi av att ta ”resten” typ motor/insida resten av helgen. Tycker vi fick ihop en snärt liten film med massa attityd ändå… Ska bli kul hur featuren med hela TIR montern blir. Tack än en gång, och din bil borde vara en inspiration för folk som skiter i att de är Volvo-raggare, JDM-nördar eller vafasen BMW-bögar —-> istället bara bygger för att DET ÄR KUL! 😉

 1. David.J - Superior Media says:

  Precis som micke skriver så filmades detta tidigt en morgon. innan öppning. Då va ingen på plats så ja ville inte röra bilen. Sen så glömdes det bort att filma inredning och motor. Va väldigt mkt annat den helgen liksom =)

 2. Steffen says:

  Riktigt småskön rulle. Som vanligt så är det riktigt sköna vinklar och det hela flyter på bra med musiken, är väl endast få klipp/tempo-växlingar som känns lite off men i det stora hela två tummar upp. Blir alltid lika förvånad för varje film som poppar ut, riktigt småskum musik ni hittar men de passar så jäkla bra 🙂 Sen måste man ju säga att BMW’n är helt jäkla underbar, man lade inte märke till den speciellt mycket på mässan då man som vanligt aldrig har tid att få intrycken sjunka in. Är då tur att det finns folk som fångar allt på bild så man i lugn och ro kan titta på dem där hemma 🙂

  • Micke_J says:

   Tack Steffen, som vanligt skriver du sagolikt bra resumér. Nästan så man kan tro att du jobbar hos oss! 😀

   Det är jag som tillsammans med en väldigt olik i smak David som väljer musik och ja, vi gillar att överraska. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?