Eureka! En perfekt skummad mjölk hjälper starten av dagen…

Det sägs att Sir Isaac Newton fick snilleblixten om gravitation när han av en ren slump träffades av ett äpple i huvudet. Jag kan verkligen på fullaste allvar relatera till det när jag lyckades skumma till en kanna av den jämnaste och nästintill ren från luftbubblor mjölk till min latte i morse.

 

 

Jag skippar det där med ”latte art” och dricker gott kaffe istället. Vill ni sätta mig på prov är ni varmt välkomna, Södertäljes bästa kaffe by a mile! 😉

 

Till viktigare saker… En visit i K-holm igår där man fick träffa Peter Kaldjärv med  flickvän första gången igår. Efter ett par hundra mail växlade och sporadiska samtal i ett halvårs tid så kanske det känns konstigt att träffa någon ”IRL”? Icke då, det märks att man mer än bokstavligen har med likasinnade att göra. Var mycket trevligt faktiskt, kommer ett litet galleri på bilen längre fram. Honda Civic FD2 -07 2.0 V-tec är bilen det handlar om då!

 

Även andra saker där pusselbitar läggs i rasande takt. Gäller att hänga med, jag brukar likna mitt liv med ett fallande Tetris där man gör sitt bästa med varje bit som dyker upp. Påminner mig faktiskt om att jag så sent som inatt drömde om att jag spelade spelet i ”virtual reality”. Kom till högsta nivån innan en skum hackande sekvens satte stopp. Välkomnar sådana sekvenser med öppna armar, psyket på topp ”in my humble opinion”. 🙂

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=keeSEJG4XzU&translated=1

 

För övrigt skojar jag inte om jag låter ovan video rulla fritt ibland när man behöver komma i ”rytmen” och få saker gjorda. Abstrakt tänkande är värt att prova på, testa?

 

Nu ska det packas klart och lämnas för Sälen en vecka. Vi har i stort sett fullbokat i verkstaden men mottager gärna förfrågningar om jobb längre fram inpå Maj.

 

För direktköp och annat kan ni alltid KONTAKTA OSS så svarar jag så snabbt det går. Ciao!

En tanke om “Eureka! En perfekt skummad mjölk hjälper starten av dagen…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?