Ett stort YEAH! till Valla Däck, Sörmlands bästa däckhandlare?

Däckhandlare som alltid ställer upp utan gnäll, har bra priser och riktigt professionelt bemötande? Ledsen att detta låter som en gammal reklamfilm, men där har ni beskrivningen på VALLA DÄCK strax utanför Katrineholm!

 

 

En firma som varit med oss sedan starten av Superior Imports (och även i många år innan dess i privat form) är som sagt däckhandlaren/montören VALLA DÄCK. Det är med mycket jämförande erfarenhet i regionen den överlägset mest professionella verksamhet i den branschen vi vet. Det har aldrig spelat någon roll om det är superkniviga R-däck på stora fälgar som ska monteras (och det utan att det får bli så mycket som en fläck på själva fälgen) eller om det är ont om tid-gubbarna på Valla har alltid grejat det åt oss.

 

Så var därför på tiden att verkligen tacka dom och uppmuntra dom fortsätta sin typ av högklassiga service då den verkligen uppskattas. Nu i fredags vart det två krissuationer med vinterdäck som skulle skiftas. Först skulle Brenander ut med sin Legacy Blitzen -03, och då fungerade ingen låshylsa.

 

Det är en däckhandlares största mardröm,  och man blir oftast utsparkade med hemläxa att fixa det på studs. Men då vi hade det kärvt så bet de ihop och löste uppgiften. Grymt.

 

Scenario nummer två var när Dille och jag åkte ut så fort vi kunde och kom en kvart innan stängning. Återigen, normalt sett så skulle man bli hånskrattad åt medan de drog ned porten på verkstaden- men de bet ihop även här och ett manskap på fyra pers hjälptes åt för att skifta däck på fälgar som satt monterade på bilen u n d e r totalt 10min (det är dom bilderna ni ser i detta inlägg)! Grymt #2.

 

Så jag säger som det står på vägen ut från verkstaden: TACK VALLA! 🙂

 

En tanke om “Ett stort YEAH! till Valla Däck, Sörmlands bästa däckhandlare?

  1. Brenna says:

    Fick riktigt bra hjälp när jag var där med Legacyn! Dom blev ju inte glada direkt när man kommer med låsbultar utan nån nyckel till, men dom fixade de snabbt och bra utan några som helst skador på fälgarna! 🙂 Klockrent!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?