Ett spännande möte som gav en ny samarbetspartner!

I samband med att jag skulle träffa RAMON aka DREAMMAKER för att lämna över en högst väsentlig detalj till PROJECT: TOP SECRET så stötte jag på en av hans trogna följeslagare. Genast skred man till verket och kollade läget med deras utbud, och vips var beställningar lagda för att ge ”pricken över i” när det gäller våran medverkan på ELMIA 2K10! 🙂

 

 

Mannen på bilden (ett favorituttryck hos en viss Herr. Carlsson) är någon som jag tror vi kan ha mycket nytta av framöver. Men först ska saker och ting ordnas och intryck göras på allvar innan man säger för mycket.

 

Kika dock på denna mikroskopiska bild som ger en stor hint om vad projektet egentligen handlar om. Kan varken bekräfta eller dementera er som gissar just denna gång dock…! 😉

 

Min bärbara dator packade tyvärr ihop idag under förmiddagen så vart omedelbart lite handikappad. Men nu är servicetekniker från Dell inbokad imorn samt lunch med Gzon.

 

Hoppas komma ikapp det man missade då, är grymt hög press på en nu så hoppas folk har överseende med att det kan ta upp till några dagar innan man får svar via mail.

 

Men det är bara bita ihop, ELMIA 2K10 – here we come! 😀

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?