Ett par väl valda varma ord om senaste tidens fina besökarsiffror:

Har förundrats ett tag nu av vilken enorm respons siten fått sedan vi redan på förra årets ELMIA CUSTOM MOTOR SHOW 2010 höjde ribban ett par snäpp till när det gäller bloggningen. Sedan fortsatte satsningen och David @ SUPERIOR SYD MEDIA klev in i bilden och tog oss ännu högre upp med sina otroligt uppskattade filmer.

 

Gatebil Sweden 2010 at Mantorp Park – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

Vidare så la man på ett extra kol i slutet av säsongen för att verkligen avsluta starkt, och (personligt) hedrande nog så hade augusti bland de starkaste siffrorna hittills, mycket tack vare det fantastiska TIME ATTACK MANTORP PARK där Robin Antonsson med Phantom Supran tog hem vinsten- efter en hård debutsäsong för varumärket vi lanserade och sedermera byggde ihop motorn till den bilen med: MAJOR BY SUPERIOR IMPORTS.

 

 

När man dessutom tog in galet biltrend-kunnige och lika kaxiga SIR_PIERRE i leken medan man själv var ute i Europa på halv semester, så verkade det lite som att ännu en barriär raserades och det nu blev uppenbart att vi var inne på rätt spår för bloggens framtid = ha flera gästbloggare.

 

Sista pusselbiten som jag vill nämna som bakgrund för detta inlägg är det ÅRSMÖTE I VÄXJÖ vi höll där många kunder och partners dök upp samt i efterhand bidrog till att skapa en enorm pool av ideér vi ska arbeta på inför kommande säsong.

 

En stor bonus med detta var att det verkade sporra folk till att besöka bloggen oftare varje dag- ännu en riktigt kul boost för hemsidan. Ni har ingen aning om hur roligt det är varje gång någon lagt en ny kommentar, eller att vi stadigt hållt ett snitt över 1000 besök/dag här på hemsidan senaste tiden!

 

Vad jag vill komma till ska inte bli långrandigt, men det är härligt att trots att folks enskilda lovord är det som betyder mest- ändå få bekräftat i besökarsiffror att vi har ett riktigt bra koncept här på superiorimports.se.

 

Man kan inte annat än förundras över att det som är ens personliga ”close to my chest” område i verksamheten tagit sån fart, och nu har många lagt mer än märke till det —> s t o r a uppgraderingar i siten på gång förutom det du kan ta del av i PROTOKOLLET FRÅN ÅRSMÖTET.

 

Enkelt förklarat så blir det mer av samma vara som man kan summera ovan grejer med, men samtidigt större möjligheter för folk att interagera med varandra. Vi har en unik familjekänsla här på Superior, men givetvis ska även andra med samma intresse få utrymme att vara med- är det som blir tänket inför kommande säsong och superiorimports.se 2.o! 🙂

 

 

Ville mest bara passa på och rakt ur roten från mitt hjärta tacka alla som besöker siten, kommenterar och visar intresse.

 

Keep it up, tack vare er har det nu möjliggjorts framtida projekt man inte vågade drömma om innan. TACK! 🙂

8 tankar om “Ett par väl valda varma ord om senaste tidens fina besökarsiffror:

  1. SIR_Pierre says:

    Jag ser oerhört mycket framemot VÅR framtid och superiorimports.se 2.o!
    Är stolt att redan vara en del i making history.

    Vill tyvärr säga att folk har klagat på att sidan laddar segt igen. kan vara för alla bilder jag lägger upp kanske?

    Själv har jag inte märkt nått men det kan också vara för att jag alltid har en sida med sajten uppe? 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?