En Wu-Tang Clan konsert, sprucken frontläpp och Hangover senare…

…så är denna underbara helg slut!

 

 

Hann äntligen med att se en film man gärna bockat av tidigare och vars föregångare är en nytida klassiker, The Hangover! Alla vi vet ju att SIR_PIERRE med lite mer skägg är en liten ”Alan” i både sätt och utseende. Stackaren ska dock ha lite mer tröst än så efter att hans frontläpp i kolfiber tyvärr fick säga god natt när Södertäljer dåliga vägar fick säga sitt… 🙁

 

bild5

 

Han ser konstigt nog nöjd ut ändå! Faktiskt varit en fulländad helg och ovanligt många aktiviteter man hunnit med, och vädret har ju också satt sin sköna prägel på helhetsintrycket.

 

Tack vare Pierre kunde man också igår kväll för första gången se Hip-hop live och legenderna Wu-Tang Clan som verkligen inte var något to with with när de väl dök upp på scen.

 

Som alltid när man senaste åren försökt att även live se musik man gillar är man grymt nöjd med minnena av känslan man fick när de började sampla sin sjukt tunga monsterhit ”Triumph”.

 

Bara det ögonblicket var värt entrepengen, även om plats på VIP-hylla och slippa kö gjorde kvällen till en stor hit- tack Pierre! Är inte något otippat att en låt jag gillar väldigt mycket av dom dyker upp i en SUPERIOR MEDIA feature snart.

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=_XhDfWvU4WE

 

Men nu räcker det för ikväll och vardagen med nästan hundratalet mail att gå igenom hugger vi tag i redan imorgon. Prio nu för bloggen är:

 

1. Få ut SUPERIOR SELECTED bilder från VINGÅKRA-TRÄFFEN.

 

2. Få ut SUPERIOR MEDIA filmen av WANGAN MEET III.

 

3. Promota och berätta mer om all galenskap inför GATEBIL MANTORP 2011.

 

Räcker det för er…? Om inte så kan jag berätta att det även finns en hel del features och grymt snygga bilder på en del Superior-bilar som Martin BILBILDER.SE Persson tog under Wangan. Har sett dom trots pressat schema och… wow!!! 😀

 

 

(Jag kunde verkligen inte hålla mig från ett smakprov fast inlägget egentligen skulle publiceras utan!)

 

Men det får visa sig om superlativen även gäller erat egna omdöme, och vi uppmuntrar er att alltid kommentera nedan med era åsikter- positiva som negativa.

 

Nu blir det en slö kväll framför TV’n. Hoppas ni haft en lika underbar helg, och kan bara vara tacksam över alla människor i min sfär just nu för att ni finns. God natt!

2 tankar om “En Wu-Tang Clan konsert, sprucken frontläpp och Hangover senare…

 1. 1JZ Tompa says:

  Stackars Pierre!
  Men det kanske innebär att Major aero tar fram en ny förbättrad produkt till 350Z?
  Som ett fan av WuTang kan jag bara säga grattis(Avis,ja).
  Teaserbilden från Martin är inget mindre än fantastisk!
  JDMmm….

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?