En vecka kvar till Superior Meet i Katrineholm!

Oh ja, nu börjar det hetta till och man börjar se det framför sig; SUPERIOR MEET 2011 går av stapeln nästa lördag och jag hoppas ni alla har koll bl.a. på VÅRAN FACEBOOK om hur man anmäler sig etc? Knuffade upp nyheten igen så ni som anmält er där kan revidera, kanske lägga till att ni tar med er folk etc?

 

Ska ta mig en rejäl sittning inatt och få en preliminär gästlista, och kanske terrorisera lite folk under morgondagen så jag har ett minimum antal som kommer men även max. Vi kommer satsa på att köra igång runt 12.00 och då ha en ”drop in” lunchbuffé för de som vill, och under dagen blir det lite olika aktiviteter; särskilt för de som släpat med sina bilar (fotografering mm.).

 

 

Vi håller detta inlägg kort, men träffen i sig är den viktigaste i år för min del by far. Som alltid varit otroligt intensivt, och man har stundtals fått skämmas för att man inte kan vara social med de vänner i Superior-familjen som är med på meets etc.

 

 

Men det tar vi igen med råge nu, särskilt ni som hoppade på i Superior Drivers Club kan förvänta er att bli rikligt bortskämda. Och om det är någon av era t.ex. T-shirts eller dylikt ni inte plockat upp än så löser vi det och mer därtill på plats… 🙂

 

Traska därför in HÄR och anmäl er samt ev. sällskap, finns ingen officiel gräns men vi behöver veta innan hur många ni blir.

 

Ju närmare vi kommer träffen desto mer info om aktiviteter/mat-meny etc kommer det. Men jag hoppas verkligen varenda kotte som någonsin köpt bil eller dylikt av oss dyker upp nu!

3 tankar om “En vecka kvar till Superior Meet i Katrineholm!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?