En slitsam helg snart slut; äntligen inventerat i reservdels-lagret!

När det gäller utbudet av begagnade reservdelar till Japanska sportbilar, så ligger vi efter alla år vi varit verksamma faktiskt väldigt bra till. Tanken med att alltid ta vara på ”det som blir över”, och ibland t.o.m. köpa hela partier av beg. delar till Mazda RX-7, Toyota Supra och Nissan Skyline- det är för våra bilkunders skull. Att vi ska kunna få en bredd i våran support till dig som köpt bil av oss.

 

201011201473Just när det gäller Mazda RX-7 är vi nedlusade med nyttiga saker som vi inte har till försäljning, utan så vi kan finnas där om en kunds bil börjar krångla och man inte vill bråka om ocker-priserna på nya delar.

 

Denna helg spenderade vi till att en gång för alla röja upp i den delen och få en iaf grov inventering av utvudet. Jag och Gzon hoppas det kommer spara oss massor av tid och underlätta i att kunna ge även spekulanter utanför bilkunderna en möjlighet att lättare få hjälp.

 

Skönt värre nu när vi kommit en bit, vi kommer fortsätta att jobba stenhårt för att lyfta garaget nu och få undan mycket frågetecken i firman. Nästa steg blir att göra i ordning utrymmen i direkt ansutning till verkstaden, sen ska det in en ny port och massa annat roligt också innan säsongen drar igång!

 

Helgens stora tack också: Till vår hjälp hade vi även Freddan och Daniel Troberg som ställde upp och körde lass efter lass till mer permanent förvar. Utan dom hade vi inte alls hunnit med så mycket som vi gjorde. Ett otroligt stort tack för det, riktiga klippor dom där två kusinerna! 🙂

 

 

I övrigt väldigt kul att vara i byn Katrineholm igen och få lite kvalitetstid med folk. Allt från 15 viktiga minuter med nyckelpersoner som stannar förbi verkstaden, träffa guddottern Elna- till en ”grabbig men vuxen” kväll med de närmsta (”Freddie got Fingered är en grovt underskattad men sjuk film + bättre uppladdning inför garage-städning än den fighting-film Troberg visade finns inte!). 😉

 

Bloggen åter igen imorn, vet dock att SIR_PIERRE har ännu mer roligt godis på gång- för min del närmar det sig kvälls-sushi på RESTAURANG MINAKO! 😉

4 tankar om “En slitsam helg snart slut; äntligen inventerat i reservdels-lagret!

  1. MA says:

    Haha… Njaa… Jag vet inte hur svåra skärmarna är och göra. Vem vet… Kanske skit svårt… Men listan skulle suttit fint så man mentalt hade kunnat förbereda sig och göra lite research på prylarna..

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?