En sista höstbild innan ”vardagsmys”: Peters Honda Civic FD2 -07!

Idag har det ärligt talat varit rätt stressigt och tufft att ställa om från nattrytm. Har nu äntligen fått ihop en planering för veckan och faktiskt hör och häppna året ut (ni vet hur alla helger framöver kommer gå åt snabbare än en uppsättning R-däck på ett Japanskt Time Attack!).

 

Har lite ”vardagsmys” med pizza och ett glas rött att varva ner med innan tidig sänggång så att spiken i kistan för ”nattmänniskan” i mig ska försvinna. Ville iaf innan dess dela med mig av en rätt mysig bild i sig på Peters Honda Civic FD2 -07a som är så hardcore JDM (Japanese Domestic Market = bara sålt i Japan) det går!

 

 

Peter och jag kom varandra nära och då den dagliga kontakten drog ut på tiden en del, hann då istället diskutera igenom hans planer för importen rätt utförligt. Kort och gott var det var inte så lätt som vi först trodde att hitta en FD2 som inte var Type-R utan sedan med auto, hur ”Svensson” man än kan tycka den verkar!

 

Kan avslöja att ambitionerna med bilen ligger i högsta klass utan att för den delen bry sig ett skit om uppmärksamhet, många i USA hade kan jag däremot med stor säkerhet säga älskat bygget som bara kommer ha det bästa från MUGEN och ENKEI bl.a… 😎

 

Enormt vältagen bild, bland de skarpaste och mest stämningsfyllda hittills. Någon som har något kvar att skicka får gärna göra det innan vi lägger ner denna lilla miniserie, bara maila till info@superiorimports.se så får vi se om den hamnar i bloggen eller ej! 🙂

 

Nu ska man ut i kylan och hämta pizza, ett måste i ritualen då man inte får göra det för lätt för sig att fixa så den hamnar på bordet = får inte använda bil bl.a.

 

Ha en trevlig kväll alla och läs gärna om årsmötet om ni inte gjort det HÄR!

4 tankar om “En sista höstbild innan ”vardagsmys”: Peters Honda Civic FD2 -07!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?