10 tankar om “En RX-7 kan aldrig vara en Corvette, och en Corvette kan aldrig…

 1. Sälen_Johan says:

  Tycker det var smakfullt och väldigt passande, två tummar upp! Förresten tycker jag Körv1:er har lite låg status, mera Corvette-import Micke!
  Mohahaha å där var dagens dos ironi och sarkasm, Det var grymt fult, ägaren borde kastreras mellan två tegelstenar och utvisas för all framtid! 😛 😉

  • Micke_J says:

   Johan: Jag är rätt säker på att han själv eller anfädrar varit utvisade ”once upon a time”, dock ej i Sverige… 😉

   Det roligaste var när jag och Dennis (som tog bilden) diskuterade; och kom fram till att stackaren inte har något val än att göra bilen svinful med en vinge eftersom plasten i bakpatiet inte håller ett skit att fästa något på. Därav den extremt malplacerade positionen långt ”fram” på bilen = bakluckan.

 2. Lars says:

  Han tänkte väl lika mycket (lite) som när en C5 försökte para sig med min stackars Evo’s bakända när han fick se mig vid ett Rödljus. Hann bara se något som närmade sig i astronomisk hastighet, följt av däckskrik, och två likbleka ansikten i backspegeln. Gissar på att han hann stoppa 5 cm innan min bakspoiler satt monterad på hans huv, vilket jag efter ha sett den här bilden, antar han var ute efter. Grand Theft Spoiler mao 😉

  • Micke_J says:

   Lars: Det är en långsökt tanke… Men jag kan knappt tänka mig något fulare än en Corvette som parar sig med en Evo. Då tycker jag t.o.m. en Ford Edsel förtjänar ”Best in show” på Elmia före!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?