En riktigt kass dag med ett par välbehövliga ursäkter äntligen över!

Usch, jag brukar ignorera eller dissa folk som klagobloggar. Men ska försöka hålla mig kortfattad om att denna dag då man ambitiöst kastade sig på att lösa många saker som en själv (och andra…!) låtit ligga för länge; äntligen skulle greja sig!

 

Kort och gott började planeringen rasa redan 1/3 genom dagen då ett missförstånd och av mig dålig brist på svängrum satte allt i svängande kaos och oordning. Som tur är så innehåller Katrineholm ändå ett par riktigt habila individer, och det fanns hopp om att rädda allt.

 

Men tyvärr blev det aldrig riktigt bra, och någon som hade förlitat sig hårt på grejer man skulle ordna till honom (även åt andra…!) utbrast att man var ”den struligaste han någonsin gjort affärer på” (i stridens hetta såklart, behöver man delar för att bygga ihop sin bil till Gatebil så är man rätt stingslig…).

 

Icke smickrande, men skulle jag ovetandes om omständigheterna och haft med ”mig själv” att göra idag så skulle jag tamefan sagt samma sak. Så illa var det faktiskt idag, och t.o.m. nu så inser jag att jag inte ätit på ett bra tag och det där med att välbehövligt varva ner också sket sig. Jaja…

 

Men vill passa på och tacka alla som stöttade idag ändå i Katrineholm, och som fortsätter slita för ens skull t.o.m. sena kvällar och helger. Ni vet att ni betyder allt för mig. Även folk som kan köpa när det går emot och de drabbas (om än efter vissa förklaringar), kan bara be om ursäkt och ta lärdom så får man gottgöra det en annan gång (sorry Pete!).

 

Vi avslutar ändå med en väldigt trevlig bild på Superiors bilar från Vingåker, mumma vilken vacker familj vi är! 😀

 

 

Ny trailer INFÖR GATEBIL MANTORP 2011 kommer under morgondagen, samt resten av ”Ten of the best” från VINGÅKRATRÄFFEN.

 

Vi ser detta ärende som avslutat bara jag får i mig lite ostmackor och lite sömn nu. Grymt glad att få mycket gjort i slutändan ändå idag…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?