…en liten överrasking för alla dom som ”Gillat” oss på Facebook!

Jag måste ta tillfället i akt och tacka allt som GILLAT OSS PÅ FACEBOOK (KLICKA!). Har själv varit tråkigt försynt mot detta, men sen vi drog igång gruppen i början av sommaren så har den hjälpt oss mycket.

 

Vi kommer strategiskt lägga ut vissa klipp exklusivt där för att ”tacka” alla som sagt. Men det är ännu här i bloggen det mesta och bästa såklart finns… 😉

 

Har precis laddat upp något min mobiltelefon snappade upp under lördagen. Om ni ser bilden till höger och är nyfikna så KOLLA VÅR FACEBOOK, jag lovar att det är bland det ballaste jag någonsin varit med om- och sjukt nog så har SUPERIOR MEDIA förevigat tillfället xxx antal gånger bättre än filmen jag tagit. Längtar till release! 😀

 

Vi beklagar att redovisningen från Face-Off dröjer, men vi har överpresterat något kopiöst i helgen (speciellt jag, Pierre Ingelsgård, David Johansson och Martin Persson).

 

Får hoppas ni kan förlåta oss när väl materialet kommer ut, men ta en titt på FACEBOOK så länge…

2 tankar om “…en liten överrasking för alla dom som ”Gillat” oss på Facebook!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?