En kund i Japans Subaru Impreza STi S203!

Alla gillar innerst inne Subaru Impreza. Ja, jag menar det. Finns inte alls många bilar som har samma typ av entusiastfölje och eftermarknad i modern historia, här har Subaru gjort något riktigt bra- men så är de också enligt mig överlägset ledande i att vara måna om oss kunder som gillar eftermarknad och är bilentusiaster överhuvudtaget…

 

Här har vi ”Japan-svensken” Peter Frisk weekend-bil när han är hemma i Japan och jobbar. Det är en av de värre varianterna av Impreza som någonsin erbjudits, en ”Spec C” som dessutom utrustats ytterligare med a l l t från STi katalogen:

 

 

Väldigt skön bild med välkända Mt. Fuji i bakgrunden. Man avundas inte lite över att #1 Peter har en så fet ”lekbil” och #2 att han kan bruka den där det var tänkt från första början!

 

Hans andra bil, en Mitsubishi Evo 6.5 TM-edition har vi i vårat garage just nu och jobbar för fullt med att få registrerad. Riktigt spännande faktiskt att även få hjälpa internationella kunder! 🙂

9 tankar om “En kund i Japans Subaru Impreza STi S203!

  1. Brenna says:

    Legacyn heter S401. Var en sådan jag ville ha först, men de blev en blitzen. S401 finns endast i 400 ex så priset sticker ofta iväg. Stort vill ha behov på den bilen! finns även S400 och S402, Den sistnämnda har dock inte dubbelturbo.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?