En kopp kaffe innan affärslunch, sista vändan för i år med Soarern?!

Krafterna börjar sakta komma tillbaka till mig efter ett par ohyggligt stressiga veckor. Jag tror det varit två nätter av bra sömn och den obligatoriska ”coffe-free day” gick väldigt bra igår.

 

Många som är på mig om att man måste ta hand om sig själv och inte stressa ihjäl sig, och tro mig när jag säger att jag gör mitt bästa men att förutsättningarna sällan finns där så saker blir skötta optimalt på den fronten tyvärr.

 

Men vad gör det när man en svinkall morgon som denna slipper gå till bilen och skrapa rutorna och kan ta morgonkaffet när man känner för det? Gäller att ta det onda med det goda i allt man syssla med här i livet… 😉

 

Nu har jag dessutom strax ett lunchmöte jag sett fram emot länge med en av våra revisorer på ÖHRLINGS PWC. Roligt när man kan träffas utanför ”jobbet” även om man säkert kommer beröra ämnen som är arbetsmässiga också. Jag hoppas det inte blir årets dummaste beslut att ta 200MPH MajoR SOARER dit nu bara, visst är det soligt ute och torrt på gatorna; men varit en lång säsong med samma däck bak = kan bli en aning halt!

 

 

Återkommer efter lunchen med lite nyheter och såklart det där mer eller mindre livsviktga protokollet från årsmötet. Ta det lugnt tills dess! 🙂

2 tankar om “En kopp kaffe innan affärslunch, sista vändan för i år med Soarern?!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?