En härlig ”Superior-familjedag” med massa glada miner!

Hemma samt mätt och belåten efter en härlig måltid med Italiensk inriktning (världens bästa kök by far). Idag var det sannerligen full rulle i verkstaden och många trevliga möten med nya och bekanta ansikten. De ”nya” inslagen stod ju givetvis de fyra senaste bilarna för, även ett snuskigt fett kjolpaket.

 

Då samtliga sålts till ”gamla ansikten” så var det rena kompisträffen istället för kundmöten, men man är välsignad med att nästan samtliga kundmöten inom Superior Imports blir på det viset. Oerhört bra stämning blad oss som är en del av detta…! 🙂

 

 

Men för att det ska fortsätta levereras glada leenden och gemytligt humör så måste bilarna hålla måttet. Och jag tror de gallerier David aka Goffemannen håller på att fixa med kommer visa att vi inte bara är ena riktigt trevliga  goa grabbar- vi levererar det folk anlitat oss för och mer därtill…!

 

Svårt att peka på något speciellt utan sparar mig gärna till morgondagen när varje ny bil får sin egna lilla spotlight.

 

Kan iaf säga att denna Honda var den som fick folk att undra mest. Den är mycket märkvärdigare än man kan tro…

 

 

Otroligt mycket mer spännande att skriva om, men energin för idag är slut och man ska nu unna sig att titta på fotboll?!

 

Kan låta normalt för vemsomhelst, men då jag kollar på TV max någon gång i veckan och av dom gångerna nästintill aldrig på fotboll som ärligt talat är lite mesigt; så måste man ju nämna vad som pågår:

 

Real Madrid – Barcelona LIVE just nu på TV4 Sport. Mäktigt även för den som rycker på axlar åt sporten fotboll i sig. Höres imorn igen!

8 tankar om “En härlig ”Superior-familjedag” med massa glada miner!

  1. Dan T says:

    Ja det vart en mycket trevlig dag måste jag säga. den nya civic:en vart ju inte tråkig av sig, vart ju lite små balla modds på den:) samt att stoffes B4 vart fett najs den.
    Sen Peters 7a vart ju inte pjåkig den heller, samt helröret på fiket med, den vart ju ape najs å smaska i sig innan hemfärd. Snart är det ju dax att åka upp igen ju 🙂 och då får vi ju vara lite för tidiga så Micke får stå för helröret 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?