En brutal checklista för närmsta dagarna, sen kommer ”veckans grus”!

Måndag är ihop med fredag mina absoluta favoritdagar i veckan. När man möts av lysande solsken och en färdigpreppad checklistan tack vare en stressig söndag kväll så är det svårt att inte känna energin flöda.

 

Idag ligger alltså prio på att ruscha in i veckan och få undan småsaker tidigt och planera in ärenden på bästa möjliga sätt.

 

Vi har några få saker som släpat efter ett tag som vi ska försöka få undan, sen är det dags att snabbt och effektivt få en dagordning för årsmötet i Växjö där det kommer meddelas ett antal väsentliga förändringar i Superior Imports AB. Allt kommer videofilmas och klippas ihop till en liten film av Superior Syd David.

 

Vad gillar ni förresten stuket på hans bil just nu? Kanske är en re-post, men jag tycker aldrig det är fel att visa hur en milt men smakfullt stylad Subaru Impreza GC8 Type-R ser ut. Riktigt godis enligt mig! 🙂

 

 

Vi ligger lågt ett tag till så kommer VECKANS GRUS med smått och gott från senaste sju dagarna ut i eftermiddag…

2 tankar om “En brutal checklista för närmsta dagarna, sen kommer ”veckans grus”!

  1. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

    Ja är nöjd med utseendet. Har bytt framblinkers,sidoblinkers,positionsljus fram till klarglas. Lackat det lilla gallret under framblinkersen. Satt dit en P1-läpp från HT- Autos. Fälgarna och coiloversena satt på när ja köpte bilen. Det lilla har dock gjort rätt mycket på utseendet.

    Det enda som saknas är 22B breddning och i sammband med det lite bredare/djupare fälgar =).

    Såg ut såhär när den kom hit från Japan.

    http://www1.garaget.org/archive/1/851/194946/194946-1975612.jpg

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?