Elmia 2013: Första intrycken av någon som varit här för många år i rad!

Mer utrymme för både åskådare och nischade utställare; det är svårt att inte tycka om ”nya” Bilsport Performance and Custom Motorshow 2013!

Vår monter som i år skulle vara enkel spårade med hjälp av OijOij Society och Bilport givet ut. Förs nu har jag tid att skriva några rader. Here goes!

Ja, som ni ser har hela Superior-familjen med nya medlemmar varit väldigt flitiga. Och detta är bara framsidan av montern medan TimeAttack.nu har en närvaro på baksidan- plus att vi ihop med dessa klippor till monterbyggare OijOij även har en liten VIP-lounge ihop. Puuuh!

Varit alldeles för stressigt och Elmia har trots många erfarenheter av att ha varit här alldeles (!) för många gånger hjälper ändå inte när man står där torsdag kväll då allt egentligen ska vara klart.

Men till mässan då och det lilla man sett. Fem starka punkter:

1. Mycket mer utrymme mellan bilarna. Vi är otroligt glada för detta, även om söndagar och måndagar tidigare hade mer än väl med space att gå så var framförallt lördag kaos! Nu är det färre bilar och visst är det delvis synd, ,men man kunde ändå inte ägna tillräckligt mycket uppmärksamhet till alla då trafiken välde på bakom en. Klokt drag.

2. Mer ”inriktade” montrar med kvalite och fantasi. Vår egen hörna i samarbete med OijOij är bara en i raden av fler mer, vad ska vi kalla det… ”specialistmontrar” som Bilsport valt satsa extra på. Vi lovar att i media visa vad vi menar, men det är kul att utställarna med mer erfarenhet & rutin får lite mer svängutrymme att göra något bra!

3. Av-delning av A-hallen. Detta kan mycket väl bli en punkt som kan hamna på ”ogilla” listan. Men just nu känns det som ett steg ”nytänk” i att halva A-hallen får en gemensam nedsläckning med ljusshow = party för hela hallen varannan timme! Detta görs då med gemensam FM-radiokanal så då slipper vi det eviga bullret med tjugo ljudbilar som tävlar med varandra.

4. Bättre logistik runtom mässan. Efter otalet ombyggnade finns nu fler infarter in till själva mässan. Jag upplevde aldrig den där anarkin som uppstår på torsdagarna när man flyttar in, och detsamma verkar gälla publiken idag. För det finns ändå inga ursäkter om att man idag på ett kvalitets-arrangemang ska behöva köa ihjäl sig- och det har de jobbat proaktivt med.

5. Perfekt mässväder! Kanske en onödig punkt, men trots att det är Mars mässan officiellt börjar i så har snön smält, solen skiner och den naggande kylan gör det ändå riktigt inbjudande att gå en dag här på mässan.

Kort och gott nu när vi ger oss ut för att jaga fler objekt av fördjupa oss i… Kom hit!

Vi håller löpande på VÅR FACEBOOK med korta uppdateringar också, men det är här ni ser alla gallerier & filmer etc först!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?