Elmia 2011 slut; nyss hemkommen! Ett gäng teaserbilder – Ziken.se!

Gick förvånansvärt smidigt att montera ned montern, och med god hjälp av REALCAR så lyckades vi greja logistiken på ett väldigt bra sätt, ett stort tack till er för det…

 

Förutom lite köer på vägen hem tack vare en havererad bro innan Norrköping, som vi löste med hjälp av lite Estlands-körning så är man hemma och rätt fräsch ändå.

 

Men det är nog mest relativt sett till hur intensiv helgen varit, och ska samla kraft första jag gör imorn och skriva en liten resumé av allt. Vart fasen kommer man börja, var kommer man avsluta? Varit helt galet ju!

 

 

Kommer vara en jobbig sits med att fortsätta leverera allt material som vi idag valde att prioritera att samla in istället för att välla ut klipp under pågående mässa. Tror ni kommer uppskatta våran efterfest av Elmia 2011 enormt mycket. Vågar påstå att vi blev mer än varma i kläderna sista två dagarna då det hände massa skoj grejer…

 

 

Bilderna i detta inlägg är tagna av ZIKEN.SE och vi har haft lite otur med internet mellan varandra. Men lovar hans gallerier inom en snart framtid. Har hunnit bläddra igenom dom en snabbis, och det är det överlägset bredaste i utbud av alla jag sett hittills.

 

Ska man vidare lovorda Lasse som mannen med Z’at egentligen heter, så är han en av de bästa naturliga fotograferna vi (enligt mig) värvat in till SUPERIOR SELECTED teamet av fotografer. Men väntar såklart spänt på att få in allas gallerier, sen med lite lugn och ro utvärdera vilka jag gillade mest…

 

Men utöver detta har vi även bilder på väg från Tjofs Media, JAMedia samt Talvis från Greenlight Magazine. Duktigt impad över våran shortlist av fotografer som skrapats ihop.

 

Synd som sagt att både tidsbrist och lite tekniskt strul satt käppar i hjulet som alltid. Men det innebär bara en längre efterfest ju, upp till David @ SUPERIOR MEDIA att avgöra hur snabbt han vill avsluta detta då massor ska redigeras hop…? 😉

 

 

Stort grattis förresten till killen jag dubbat ”Elmias största Jesus Kristus look-alike”; Christoffer Geiros som tog hem Peoples Choice för sin tokfeta Audi A4. Verkar som vi inte varit helt fel ute i att ha prioriterat honom, och det finns en hel del material där vi innan priset bedömmer hans bil samt intervjuar honom…

 

Skulle kunna tacka hur många som helst i detta inlägg, men sparar det tills längre fram. Undrar om man känner sig bakis och sliten imorn som efter en grym fest?! God natt.

7 tankar om “Elmia 2011 slut; nyss hemkommen! Ett gäng teaserbilder – Ziken.se!

 1. Pierre says:

  Jag har ALDRIG varit så trött som ida, På fullaste allvar.
  Fick skrika konstant i över en timme på väg till för att på nått sätt hålla mej vaken. Kom till jobb utan röst.

  Men det är värt det efter en sån helg =)

 2. David.J - Superior Media says:

  Ja hade turen att slippa köra första halvan hem igår. Så ja passade på att slappna av å vila då. Va inte så jätte trött i går kväll. Men idag märks det verkligen att man jobbat som fan 8-20 i 4a dagar i streck. Sovit för lite på nätterna och ätit för lite under dagarna. Blir att vila idag och köra stenhårt resten av veckan för att få ut så många klipp som möjligt.

 3. David.J - Superior Media says:

  Glömde föresten lite.
  .
  Vill tacka alla i gänget som vart med i helgen, speciellt Micke, Pierre, Robin och Rani, ni har gjort ett jävligt bra jobb med allt, intervjuer, bloggar och fotande osv osv.
  .
  Haft sjukt kul denna helgen, både på mässan och efteråt på kvällarna. FEM! FEM! FEM! FEM ! FEM! KÖTT FI FAN! =)
  .
  Jag längtar redan till nästa evenemang så man får träffa gänget igen =).

 4. Sir_Pierre says:

  Hade inte ens 5 min över, Annars hade jag.

  Efterfest??

  Nästa gång tar jag med en stor burk proteinpulver som räcker till oss alla under dagarna 😉

  Jag hade tänkt göra det i ett eget inlägg, Men efter jag träffade Martin/bilbilder.se igår på vägen hem, Och han berättade hur jobbigt även han tycker det är att klippa film och hur imponerad han var över ditt arbete så är jag ÄNNU mer stolt och tacksam för din insats David.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?