EFTERLYSNING: Stulen svart Subaru Impreza WRX STi -05 i Växjö!

Då ägaren till denna bil hjälper folk i Superior Syd så vill vi här i bloggen hjälpa till så gott vi kan med att göra en efterlysning, kort och gott- bort ni i områdena och sett en ens liknande bil så får ni mer än gärna KONTAKTA OSS eller ringa ägaren direkt.

 

Minsta tips är bättre än ingenting, kom ihåg hur otroligt utsatt och bedrövad du skulle känna dig om något liknande hänt dig = klart man hjälps åt så gott det går!

 

 

Har själv sett bilen och har en distinkt bild över hur otroligt välskött den var, väldigt tråkigt att folk som vägrar jobba hårt och respekterar de som gör det stjäl saker. Finns inget tristare, samma sak med skadegörelse som man varit utsatt för mer än en gång avundsjuka idioter. Läs texten nedan, hoppas någon kan komma med tips och dylikt… 🙁

 

*****

Hej allihop!

Kom ner i garaget i växjö för en timme sedan och upptäckte då att min kära bil va stulen, det hände mellan 17.00 igår till 13.30 idag söndag.

Det är en Impreza Wrx Sti från 2005, en av väldigt få svarta med svarta fälgar med röd kant.

Regnr: WGN 377

Så snälla om ni ser den ring polisen! Kommer ladda upp en bild på bilen så fort jag kan men här är garaget sidan: http://www.garaget.org/?car=185728

Den är anmäld och efterlyst!

Går att nå mig dygnet runt på 0730471148 eller polisen i växjö

*****

 

 

Tack på förhand till alla som ställer upp och ger detta en minut eller två för att tänka ifall de sett något…

4 tankar om “EFTERLYSNING: Stulen svart Subaru Impreza WRX STi -05 i Växjö!

 1. Erik Björkqvist says:

  Tack Micke för ni lägget upp det!

  Kan säga känslan av att komma ner å se att bilen inte står där jag ställde den igår kväll är helt galet, fattar fortfarande inte att den är borta =/

  Även tack till David som har lagt ner tid med att fixa med detta nu under eftermiddagen, känns otroligt härligt att folk bryr sig så!

  Mvh/
  Erik Björkqvist

  • Micke_J says:

   Jag har varit med om den förtvivlade känslan två gånger i mitt liv, ena gången var efter ett inbrott och när de förbannade tattarna stal styrboxen från bilen. Andra när kommun helt puts väck bogserat bort min bil utan förvarning. Man vet inte vad man ska ta sig till, ser bara alla bekymmer man nu har framför sig…

   Lyckligtvis är det väl några arroganta klåpare som kommer köra med bilen här i Sverige. Om de slaktar den är det ju bara hålla koll på blocket och diverse forum. Export känns långsökt. Håller tummarna för dig!

 2. Anusha "SYD" says:

  Man blir rent ut sagt förbannad att folk ska förstöra för andra!!! Hoppas innerligt att han får tillbaka sin bil och att Växjö polisen verkligen gör vad dom kan!! Kommer definitivt hålla både ögon och öron öppna!
  Verkligen hur trkigt som helst att man inte kan få sina ägodelar ifred..=(

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?