Dilles Time Attack RX-7 tillbaka på banan (och blocket)!

Suck och stön. Ett laggande webhotell ställer inte bara till med förtret bland surfande kunder. Hade en fin text att komplementera dessa bilder med men tappade allt då det segnade till. Skärpning Loopia! 🙁

 

Iaf så var Dille ute och åkte Mantorp i helgen med sin sjua som ligger liiite innan en rejäl ”shakedown” i tidsplan. Verkar dock som han är sugen på nya projekt, då bilen ÄR UTE PÅ ANNONS!

Kan lova en sak, ni hittar inte en mer genomarbeted och seriöst byggd ”highly tuned” bil för dom pengarna i detta land. Det som finns som ligger i samma prisklass är antingen skräp från England eller projekt av folk som kanske inte riktigt vet vad dom hållt på med, och nu säljer ofullständigt.

 

Kan ge mina varmaste rekommendationer iaf för denna kärra… 🙂

 

 

Är kanske mer en fråga om att Dille nått toppen av berget gällande gatbil och måste börja slakta lite mer för att på allvar gå längre inom Time Attack. Och det är synd på en bil som är rena drömmen inom gatbils-segmentet i Sverige.

 

Lovar att nya ägaren har ett fördelaktigt sponsorkontrakt att hämta ut hos oss. Bara tuta och köra alltså! 😀

4 tankar om “Dilles Time Attack RX-7 tillbaka på banan (och blocket)!

  1. lego says:

    Det här är ju drömmen, effektmässigt tillräckligt och skön dubbelturbo-setup, helt rätta widebodykittet som finns till sjuorna – hade jag inte haft min och en plan för den så hade jag absolut slagit till, löjligt billigt dessutom.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?