Detta är den ä k t a Superior Jokern 2K10, Mazda RX-7 ”Trackday”!

Som vi avslöjade förut har vi en riktigt läcker Nissan Skyline R32 GT-R i Lexus pärlvit färg och Do-luck front + Veilside sidokjolar snart på väg ut för annons. Detta är en av våra ”jokrar” för i år, bilar vi lagt extra mycket energi på för att bli lite av exemplar som visar våran kapacitet och kunnande = tar lite längre tid = kommer ut senare på säsongen!

 

 

Paralellt med detta har vi inofficielt redan invigt våran verkstad i Växjö (Superior Syd workshop) där Dan Toresson är lagkapten med Stoffe som högra arm, men även uppoffrande gästspelare som Peter Rasmusson som hjälper till. Det första projektet fick bli en… Mazda RX-7 med äkta Japansk ”Trackday spec”:

 

 

Självklart är det David på Superior Syd som fotat!

 

Vi har hållt bilen hemlig ett tag så grabbarna kan jobba utan press där nere, men kan redan nu retas om att den är fullmatad med godis för att få detta till en komplett bil att köra på bana varje helg under säsongen med.

 

Vad sägs om uppgraderade bromsar, Apexi N1 PRO coil-overs, RE-Amemiya diffusers/kjolpaket/sleek lights, komplett bur och så givetvis ett komplett boost-up kit med en massa kapacitet att ge riktigt bra kylning. Glömde jag säga att den även har Volk CE28 smidda lättviktsfälgar?! 😀

 

Teasers är något man har en förkärlek för, ni som redan nu vill ha en bil som kan gå snabbt nästa körning på Mantorp i slutet av augusti- KONTAKTA OSS så får ni kanske veta lite mer… 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?