Det SJUKASTE lackjobb jag sett!

Okay, jag skäms inte för att erkänna att ”Classic US”-bilarna ligger ett par decennier före oss relativt unga ”show” byggare runtom i hobbyn. Det kanske är så när man är gammal och pensionerad, med så mycket mer tid över till sin bil..? 😀 Nej, helt allvarligt så saknar vi som har mer gatbilar den där sista gnuttan passion, disciplin och framförallt TÅLAMOD som krävs för att vi ska börja kunna utmana dom på allvar.

 

Visst finns det undantag, men idag såg jag verkligen det absolut läckrast lagda lacken i mitt liv. Var på över 100m avstånd i US-hallen som en röd candy lyste mig i ögonen. När jag kom närmare stod en lika vacker lila skapelse bredvid- vilket brutalt sjukt djup! Vilken blankhet rakt igenom! It was like coming to paint heaven for gods sake!20090412794

 

Imorn ska jag ta rätt på ägaren som var från USA och fråga hur många våtslipningar de gjort i klarlacken och lite annat. En liten lektion i hur mycket jobb det är att lacka en showbil kan man säga!

 

Magnus och Ramon, nu vet ni var nivån ska ligga med min Soarer! 😉

4 tankar om “Det SJUKASTE lackjobb jag sett!

    • Micke_J says:

      Stek mindre, öva mer grammatik. Resten av bilen struntade jag blankt i. Visst kan man uppskatta gamla hangarfartyg på hjul som om man går på ett museum och kollar på dinosaurier- men här var det bara själva lacken jag brydde mig om. :-p

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?