Den stora fördelen med (Supra) kunder i Italian: Gracie Manuel!

För ett tag sedan i höstas blev jag kontaktad av en kund i Torino, Italien för att få hjälp med delar till hans Toyota Supra MKIV. Italienare är entusiastiska som få, och det blev nästan mer eller mindre brevvänner av det hela fast det redan lagts beställningar på kolfiberdelar till denna Supra:

 

 

Kan inte vara många sådana i Italien, tydligen så är det ganska kallt med intresse för JDM-bilar där nere. Så därför kändes det extra smickrande att Manuel Fontini som mannen heter hade hittat rätt till oss!

 

Men nu ska jag vara fräck och berätta en av (de många) fördelarna med att jobba med kunder som har stort hjärta för den bransch som man har som arbete (men även största passion i livet). Skojade lite lätt om att kaffet i Sverige är så kasst, och som jag skrev om att sydlänningar är väldigt entusiastiska- så är de även väldigt generösa och omtänksamma.

 

Vips så hade ett paket på posten dykt upp med en massa fint färdigmalet kaffe som min maskin fullkomligen älskade, ni får ursäkta röran på nedan bild- experimenterar mig fram med den nya manuella bryggaren jag fick i Julklapp. Allt för att kunna bjuda alla vänner och bekanta som besöker på bästa möjliga espresson:

 

 

Så nu vet ni, nyckeln till att motivera sig för att stiga upp tidigt varje morgon är gott kaffe och inget mer avancerat än så! 😉

 

Synd att man är så överkänslig för  koffein, annars hade man druckit espresso lika ofta som de gör nere i Italien. Men snart är det morgon igen…

4 tankar om “Den stora fördelen med (Supra) kunder i Italian: Gracie Manuel!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?