Daniel Troberg visar ”rekond-skills” på färsk riktigt tuff Legacy!

I måndags kom Johann Sjunnessons hett efterlängtade Subaru Legacy B4 RSK till oss som han fått via ett DIREKTKÖP I JAPAN med oss bakom spakarna! Då vi vet hur nästintill tokig man kan bli efter ca 2.5 månaders väntan på sin bil så kör vi snabba ryck med att ge bilarna en oljeservice och rekond för att dela med oss av info/bilder så fort som bara möjligt!

 

Vi tog in våran trogne vän Daniel Troberg som alltid varit the ”go-to” guy när det gäller rekond i Katrineholm. Han gör väldigt många av våra rekondjobb och denna gång hade han med Jimmy som assistent, de slet med bilen hela lördagen med full fokus. Färgen var en smärre chock om hur brett spektrum den hade speciellt mellan blått och lila. Väldigt kul att se hur Subaru faktiskt enligt min mening låg längt fram med spännande modeller, färger och tillval till sina bilar- det har seglat upp och blivit ett starkt favoritmärke hos oss på Superior Imports. Men nog babblat om det, vad tycker ni om resultatet? Jag säger GRYMT jobbat Danne och Jimmy!

 

 

Vi tog en mängd bilder till med bättre kamera än min mobil och tänkte lägga upp ett galleri under morgondagen. Men eftersom Johan med sambo Maria förmodligen knappt kan bärga sig ville jag iaf lägga upp en retsam ”preview” bild. Jag hoppas ni ursäktar mig och litar på mig när jag säger att det kommer vara värt väntan! 😉

 

Flera Legacy är på väg till oss och jag kan bara säga, vilken sjukt underbar bil! KONTAKTA OSS ifall ni också är sugna på en import av gräddan av Japanska bilar…

6 tankar om “Daniel Troberg visar ”rekond-skills” på färsk riktigt tuff Legacy!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?