Dagens notiser: ”Elmia 2013 – Bara 50 dagar kvar + ett citat som sätter ribban…!”

Olika ”Superior-TV” klipp har letat sig ut när SIR PIERRE hedersamt tagit på sig den rollen då fans faktiskt vill se oss flamsa, och även om man vill ta fram ”skäms-filten” ibland så är det i slutändan något att le åt. 

Hänt mycket på två år sedan ELMIA 2011 där vi jätte-satsade på media, och varför inte bjussa på ett par notiser som har med detta att göra:

– – –

… 50 dagar till att återigen besöka Jönköping under påskhelgen! Dessa dagar kommer gå otvivelaktigt fort, och även om vi inte gjort en maffig pressrelease om det så vet ni att Superior är på plats i år igen.

Vi tänker likt en kung-fu mästare använda vår samlade kompetens och försöka leverera utan att bränna för mycket energi. Family first!

(Förra årets mässa bjöd OijOij Society på det mest ambitiösa och vackraste i monterväg vi någonsin sett, ska de lyckas toppa detta i år? Foto av: Rani Giliana.) 

Redan en hel del överraskningar på gång, och efter ett kommande ”stormöte” i familjen söderöver helgen efter denna lär det dugga tätt med nyheter om hur vi ska vara med i år.

Boka det redan nu iaf, vi bjuder på kaffe och goda skratt!

– – –

… ”I had a deal lined up for three years in Formula One, and when that fell through- I had nothing left. This feels like like that second and last chance, unfinished business”. 

Vad behöver man tillägga? Det känns som det finns utrymme för ännu ett citat från Racingstjärnan Alx Danielsson som visar varför vi med få resurser men desto större hjärta sponsrar denna rättutsagt hjälte i hans strävan att göra mer än bara prata om de stora drömmarna.

En sak han sade på resan som fastnat sedan dess förutom ovan rätt och slätt förklarande citat om sin karriär var: ”Sometimes the universe points you in a direction… you just gotto follow it.”.

(En nyckel i att bygga en långsiktig relation är att aldrig vika ner sig i motgångar. Det var många som räknade bort Alx när han var som mest otursdrabbad i 2012 års TTA-säsong. Not so much right now…)

Ingen visste varför vi förra året gav oss på att lägga massor av sommarens viktigaste datum på att följa Alx, men i takt med att hans senaste avstamp mot NASCAR växer- så finns inget mer att säga än att vi kan lukta oss till när passion, kunnande och driv finns hos en partner med råge…

– – –

… såg Django – Unchained igår och tänkte: Jädrans vad roligt det måste vara att heta Quentin Tarantino och se hur saker som säkerligen började som ”vore det inte ballt om…” projekt numera verkar vara en brakande stor kassa-ko.

Den dagen man kan nå en (relativt) liknande situation då man nästintill enbart kan syssla med projekt efter eget hjärta, manus och med tillräckliga resurser… är väl då man bara har några år kvar att leva! 😉

Skämt åsido, enda sättet att nå sina drömmar är att jobba hårt och utvärdera var man är i målsättningarna; samtidigt som man värnar om sina principer.

Inte alltid lätt, vi nämnde ju för några dagar sedan om verkligheten bakom att redigera filmer utan sponsorer/klienter som ett exempel på att man alltid måste kompromissa även om det utåt ser buslätt ut när de inte suttit med de ibland  dussintals timmar en produktion kostat

– – –

… dags att ösa ut en massa beg. delar från lagret i Katrineholm. Ta chansen! Bevaka mer än gärna här i bloggen samt VÅR FACEBOOK då vi ska rea ut en massa blandat godis från verkstaden i Katrineholm.

Då hela inriktningen ska svänga om där krävs det att vi rensar upp lite, kan även tänkas dyka upp en demobil eller två då det blåser orkanvindar av förändring hos oss. In med det nya och ut med det (även väldigt habila) gamla!

 

– – –

Om ni inte redan märkt det så är vi i fullt bruk av denna blogg före vår Facebook. Även att vi nu under denna period siktar på att behålla det hela svenskt.

Men tveka inte att för den delen ge lite feedback PÅ VÅR FACEBOOK om ni önskar en förändring, eller bara vill tacka för god läsning. Testa?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?