Custom ”Lexus LS460” utblås på Soarer påbörjat

På besök hos Magnus i Dreammaker-garaget efter träningen. Ville samråda lite i samband med att han tillsammans med en kollega påbörjar min bakdel på Soarern. Jag är ett stort fan av Lexus LS460 och hur ren baken ser ut med dom utblåsen, helt klart före sin tid även om man nu börjar se på fler bilar hur de är mer kreativa än följer den väg av ”dubbla utblås” som varit sen 2000-talets början. 

 

Från början hade vi tänkt använda original och plasta dit utblåsen, men det var väldigt svårarbetet material samt att vi på Superior har lite av policy att inte använda oss av glasfiber för att lägga till detaljer i för stor utsträckning. Det är så lätt att det spricker upp när man kör hårt och i stort sett omöjligt att på lång sikt på såpass bra att det inte börjas synas genom lack.

 

Sagt och gjort så bestämde sig Magnus för att gjuta av hela bakdelen och göra en ”from scratch” som utblåsen kan sitta i. Ni får använda eran fantasi lite, men det ska väl se ut något i denna stil när det är klart:

 

 

Vi blir tvugna att fimpa båda dragögglorna bak, men som Magnus vitsiga kompis sa ”Men jo om du sätter den i diket och den måste dras upp så är den ju ändå skrot…”. Det var ju inte ett dugg cyniskt sagt? 😀

 

Tråkiga sysslor framöver hela dagen, men små små steg tas för att påbörja ett projekt bloggen kommer få ta del av; en direktimport från Japan där vi steg för steg ingående ihop med kunden visar hur det går till. För ni har väl inte missat att man kan göra riktigt fina klipp genom att KÖPA BIL DIREKT I JAPAN med hjälp av Superior Imports?

6 tankar om “Custom ”Lexus LS460” utblås på Soarer påbörjat

  • Micke_J says:

   Fixa bild, låter jätteintressant ju! Vi har lite huvudbry om placering och ärligt talat om man t.o.m. kan skifta/vända på dom för att få det passa bättre. Har en bild någonstans på andra bilar som kör dom, inspiration är alltid bra att ha…

  • Micke_J says:

   Bra fynd Pierre, alltid intressant att se. Tyckte dock översta Kleemanlänken du skickade såg bäst ut, resten såg för ”klent” ut för att passa en fet Merca. Speciellt Maybach såg ju ut som en katastrof?!

 1. Pierre says:

  jo det första dom hade var bäst. sen så körde dom med dubbelt på var sida ( också nått Lexus har härmat senare) men vanligast är det dom började med. två krafita rektangulera på var sida…

  ja jag e väligt nyfiken på hur den Brabusen låter..skitfult e det.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?