BREAKING NEWS: Exklusiv preview på nya filmen i 12h; anmäl här!

Som en extremt spontan grej så kände jag och David @ SUPERIOR SYD MEDIA att vi skulle bjuda på alla i familjen och de som anmält intresse till Superiors kommande klubbar en liten preview på filmen från JDM FACE-OFF 2010!

 

Vi har suttit i snart tre månader och jobbat med denna produktion som är våran mest ambitiösa hittills. Vågar inte säga den bästa, utan det är mycket ”nytt” vi velat prova så vi i framtiden kan bli bättre på allting = i slutändan erbjuda ännu högre kvalitet på alla våra produktioner.

 

Detta galleri innehåller enligt mig en härlig  mix som ska väcka många nyfikna funderingar hos er läsare. Men nu vill vi även att alla som ANMÄLT SIG TILL NYA KLUBBARNA får en liten belöning för det; genom att i äkta VIP-fashion få se sista utkastet och lämna feedback innan lansering!

 

Vi uppmuntrar er därför att via KONTAKTA OSS eller mail till mikael@superiorimports.se skicka in följande uppgifter längst ner i inlägget inom 12 timmar för att komma med första gallringen som får se filmen före alla andra.

 

Ett litet mini-krav är att ni jättegärna ger så mycket feedback ni bara kan, David är superduktig på att ta åt sig av kritik- och era omdömen och tips kan höja slutresultatet ännu mer!

 

Vi ber om ursäkt för att preview-bilderna blev något missbildade. Det får jag personligen ta på mig då detta var en ”sista minuten” idé som först och främst tänkte att vi skulle klämma in att folk i klubben skulle få en liten godisbit redan innan dag 1. Så det blev något fel vid redigeringen av bilderna. Men hoppas de fyller sitt syfte = få er ännu mer nyfikna på hur själva filmen är istället. 🙂

 

[nggallery id=215]

 

Namn:

Adress:

Mobilnummer:

E-mail:

Kör idag:

Bekant med Superior Imports sedan…:

Ska till Elmia 2011 (Ja/Nej + dag/dagar):

 

Vi har hittills fått nästintill maximal utdelning från de killar som finns inom Superior-gänget och kommer därför kunna fokusera mer på att bredda vårat utbud av supporters och egentligen kort och gott JDM-fanatiker som intresserar oss för det vi gör. Så anmäl ditt intresse, så lovar vi att i minsta fall bjuda på en underhållande film en stund innan officiell lansering…

 

 

Vi är otroligt spända inför faktumet att vårat hårda arbete under vintern nu bara är runt hörnet för lansering.

 

Vi hoppas verkligen ni gör erat bästa i att sprida länkar till inte bara detta inlägg, men även till själva filmen sen- så att maximalt antalet tittare får se resultatet! 🙂

3 tankar om “BREAKING NEWS: Exklusiv preview på nya filmen i 12h; anmäl här!

 1. Christian Hultqvist says:

  Namn:Christian Hultqvist

  Adress: krovägen 23 37030 Tving blekinge

  Mobilnummer:0733645945

  E-mail:info@datav.se

  Kör idag: volvo 244, 965

  Bekant med Superior Imports sedan…: länge

  Ska till Elmia 2011 (Ja/Nej + dag/dagar):ja, en dag

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?