Börja dagen med en trevliga fika med Gzons familj! Händer ida’ då?

Efter att ha tagit en mindre sovmorgon och unnat mig en sen kväll med lite god mat så fick jag dessutom som avslutning på lyxandet besök av Martin och resten av familjen (sambo Helena och min guddotter Elna)!

 

Blev kaffe och mycket lek med kontorskatten Obi-Wan, Elna satte även upp en ”bean-bag” på sin önskelista av saker att införskaffa till lägenheten. 😉

 

 

Idag har vi minst ett spännande möte framför oss, bloggar detta i all hast då jag har ett lunchmöte i Tumba med en gammal bekant. Den killen åkte 8 sekunders repor på strippen (ja, 402m) innan vi i den åldern ens hade körkort. Trots det en av de mest jordnära och distansierade bilentusieter jag någonsin träffat. Ska bl.a. kika på hans nuvarande 7 sek monster och lite annat skoj… 🙂

 

Kan bli ett till roligt återseende, vi får se. Annars väldigt lugnt planerat med lite kontorstid för mina auktionskunder reserverat framåt kvällen.

 

Mer bloggning senare…!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?