Bloggen tillbaka! Har alla haft en bra midsommar?

Uj, här har det precis röjts utan dess like. Hemma hos mig alltså i lilla lyan i Södertälje. Riktigt skönt att ha en fräsch miljö nu när vi går in i full speed och defenetiv högsäsong. Mängder av projekt att klara av och fullbokad kalender ett par veckor framåt.

 

Ni som hört av er om jobb förut, gör det än en gång å det snaraste om vi inte bokat in något. Det är försvinnande lite plats att ta av innan vi går på semester och det planas ut i kanske slutet av Augusti!

 

KONTAKTA OSS redan nu om ni undrar över något gällande eran JDM-sportbil!

 

Tänkte återstarta bloggen lite halvslött med att visa bilder på mitt singelturbo grenrör från TRUST. Johan Carlsson har bearbetet det lite och snyggat till invändigt, medan ”Johnny Bläster” (som är ökänd i K-holm som en ”go-to-guy” när det gäller industrilack och blästring) haft det i ”tumling”.

 

Ska visa er resultat sen, tycker sånt här är riktigt håftgit faktiskt och värt det extra jobb man lägger ner- vart riktigt snyggt och kommer få en gyllene finish sen när det väl fått smaka på heta avgaser…

 

Ska även visa er ingående bilder på min racetopp som Dr. Ernie och Mr. Hellman fixat med. Snyyygga radier på mirafräsningen och toppen är renare än en splitt ny tallrik från Duka. 😉

 

Ska ta en välförtjänt lunchfika nu och eventuellt hälsa på hos DREAMMAKER och se hur det går med min bil… Hörs sen! 🙂

 

PS. Bilden ovan är tagen av och redigerad av Marcus ”Brenna” Brenander. Tack för detta!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?