Bjurströms mintblå RX-7 lackad, tekniskt blogg-strul löst!

Fick den här bilden idag av Andreas Bjurström som vi sålt ett helt projekt till. Kort och gått går det ut på att han köper en bil av oss som han lackar och fixar i ordning själv på utsidan, medan vi står för resten av det mekaniska med bl.a. nyrenoverad motor och ”boost up” kit. Lovar återkomma mer om den framöver då jag själv tycker det är bland det roligaste som finns när kunden själv är såpass engagerad och man skapar något från grunden. Kom gärna med kommentarer om vad ni tycker om färgen, kan lova att den kommer sticka ut!

 

 

Vi är väldigt flexibla när det gäller sånt här, och bara för att vi har väldigt höga krav på det vi köper in färdigt från Japan så betyder det inte att det är omöjligt att ta hem bilar som är mer projektobjekt!

KONTAKTA OSS alltid om du går i tankarna att bygga något från grunden och behöver en partner du kan lita på, vare sig det gäller en showvinnare eller prestandamonster! 🙂

 

I övrigt har webmaster Martin Lammi trollat lite med bloggdelen som haft problem med kommentarer. Ett riktigt stort plus till er som påpekade detta, kan nämna bl.a. 350Z Pierre, Brenna och Jokkan. Hoppas ni kommenterar som aldrig förr nu så fler vågar sig på det, är folk lite blyga månne? 😉

7 tankar om “Bjurströms mintblå RX-7 lackad, tekniskt blogg-strul löst!

  1. Wolf says:

    Åhh alltid varit svag för RE-Amemiya babyblå.. men då måst eman ju ha hela GT kittet med stora vingen o köret på..

    men! detta kan nog fan oxå funka! 😀
    ses imorn Micke… mest troligt iaf 😀

  2. Brenna says:

    Låter som ett roligt projekt, ska bli kul att se de längre fram. Väldigt stark färg, skrikig, men snygg och annorlunda. hade gärna sett lite svarta detaljer i de hela, t.ex backspeglar m.m. Men det där kommer nog bli riktigt bra!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?