”Bilen är i kanonskick kompis” – En liten knäpp på min näsa:

Det är inte ofta man får en rak knäpp på näsan, men idag fick med det ”first thing in the morning”!

 

Var ironiskt nog dessutom av en supertrevlig kund som heter Steffen Nilsen, ägaren av en ruggigt fräsch Subaru Legacy Legacy B4 RSK -02 vi importerat åt honom (LÄS MER OM DET HÄR).

 

Han hade en kompis som läst sig till våran LEGACY WAGON GT-B vi nyligen la ut på annons, och där tyckte han det var dubbla budskap med att bilen utlovades ha ”kanonskick” och ”vara välvårdad” när man kunde på bilden se två lite större skador på bl.a. bakdelen!

 

Jag kunde direkt förstå kritiken och såg chansen att förklara lite hur vi jobbar med våra bilar till salu. Fakturm är att när bilen kommer till Sverige så blir första vi gör en skrutinuös rond av den och ser vad det är som brustit ifrån det utlovade skicket vi köpt den i.

 

I säkert 8 fall av 10 är skicket bättre än vi förväntat oss. Men det finns alltid lite finisharbete att lägga för att det där första intrycket som t.ex. dina polare får när de kritiskt granskar vad du egentligen köpt av oss. Men huvudsaken är att man inte kan förvänta sig att folk är dumma och ska missa skador, därför beskrivs de inför provkörning noga vad det finns för skavanker- och allting kopplas till ett slutpris (en perfekt bil kostar ”perfekta pengar” också tyvärr). 😉 

 

Just biten med priset är i detta fall noga att poängtera. Slutsumman vi begär som gäller, är för en bil i kanonskick etc- och allt Steffen och hans vän uppmärksammat ska fixas till när bilen landat i Sverige.

 

Knäppen på näsan var dock helrätt och den tackar vi för. Givetvis måste ju folk undra hur de underförstått ska förstå att allt sånt ska fixas när bilen kommer till Sverige?

 

Helt klart ett litet slarvfel av mig. Slänger här upp auktionsspec på den silverfärgade så ni själva kan förstå att man inte överansträngt adjektiven när man beskrivit den, men rätt ska vara rätt och nu finns även poängterat att skavanker ska ordnas till vid hemkomst också…

 

Vi tål att jämföras med och ni ska ställa krav på oss. Det är därför vi kallar oss Superior Imports AB. Tack Steffen! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?